Епоха Путіна і Суркова відходить у минуле, – експерт

Заголовки росЗМІ у стилі “Зустріч Волкера із Сурковим носила ознайомчий характер” свідчать про одне – помічнику Путіна не вдалося нав’язати жодної проросійської позиції спецпредставнику США. Більше того, створюється враження, що Суркова просто поставили перед конкретним фактажем щодо кроків США із врегулювання конфлікту на Донбасі.

Таку думку сайту “24” висловив директор аналітичного центру “Політика” Микола Давидюк.

За його словами, розв’язкою зустрічі Волкера і Суркова стане візит глави Пентагону Джеймса Меттіса в Україну 24 серпня.

Під час візиту Джеймса Меттіса в Україну буде презентовано подарунок США до Дня Незалежності – нові види озброєнь. Сурков, власне, цьому запобігти не зміг. По суті, епоха Путіна, Суркова і Лаврова потихеньку відходить у минуле і завершиться з переобранням Ангели Меркель канцлером Німеччини восени 2017 року,
– переконаний Микола Давидюк.

Єдине, зазначає експерт, що може врятувати російське керівництво, це гучні військово-інформаційні події в Південно-Східній Азії.

Нагадаємо, 21 серпня в Мінську помічник президента Росії Владислав Сурков (його називають куратором бойовиків на Донбасі) зустрівся зі спецпредставником США по Україні Куртом Волкером. Під час зустрічі сторони домовились про спільну роботу по Україні. При цьому російські інформагентства лаконічно повідомили, що зустріч була стриманою, носила скоріше робочий ознайомлювальний характер.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.