Коли Джоно було 36 годин, батьки відмовилися від нього. Що з ним тепер?

Сьогодні ми хочемо вас познайомити з людиною, у якої сили волі та витримки вистачить роздати всім гостям цього світу.


Цього хлопця звуть Джоно Лакастер, йому було всього лише 36 годин, коли батьки відмовилися від нього, віддавши на всиновлення. Причина? Рідкісне генетичне захворювання – синдром Трічера Коллінза. «Мати» Джона, побачивши його ТАКИМ, була просто в жаху, заявивши згодом, що у неї не може бути нічого спільного з цією дитиною.

Синдром Трічера впливає на формування лицьових кісток плода, а це, зрозуміло, дуже сильно відбивається на зовнішності. Обличчя Джона було розтягнутим, особливо вилиці. А очі спускалися все нижче. Окрім цього, у нього також були проблеми зі слухом. За прогнозами лікарів, хлопчик не повинен був ні ходити, ні розмовляти.

Мабуть, хлопчик міг би або частину свого життя провести у дитбудинку та стати жебраком, чи померти ще в дитинстві, якби не сердечна жінка на ім’я Джин. Вона доглядала за ним як рідна матір, а згодом і всиновила його.

З тих пір вже пройшло більше двадцяти років. Що ж сталося з Джоно?! Колись нелюбимий власними батьками нещасний хлопець, тепер успішний молодий чоловік, який допомагає дітям з таким же діагнозом. Він вчить їх приймати себе такими, якими вони є, адже в першу чергу завжди потрібно любити себе!

Мені потрібно було вірити в себе все моє життя, адже інші люди дивилися на мене і недооцінювали. Мені доводилося доводити їм, що вони не праві. Я навчився жити на позитиві. Це дуже допомагає!

-ділиться спогадами Джоно.

Коли Джоно запитують, чи хоче він звернутися за допомогою до пластичних хірургів, то хлопець відповідає:

Бог створив мене таким. І я народився таким не дарма.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.