Поліція назвала вибух біля Кабміну «замахом на умисне вбивство»

За фактом вибуху на вул. Грушевського у Києві розпочато кримінальне провадження за статтею «Замах на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб». Про це повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Києві.

«Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ст. 115 (Замах на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб) Кримінального кодексу України. Встановлюються особи, причетні до злочину», – зазначили у поліції.
На місці продовжують працювати правоохоронці, які ретельно оглядають територію, встановлюють свідків та очевидців, а також камери відеонагляду, які могли зафіксувати момент вибуху. Наразі встановлено, що до лікарень з тілесними ушкодженнями доставили трьох осіб. В ефірі телеканалу «112 Україна» інформували, що постраждалих внаслідок вибуху госпіталізували до столичної клінічної лікарні №17. Вони перебувають у відділенні політравми.

Між тим, журналісти повідомляють, що постраждалі є родичами Героя України Валерія Чибінєєва – його дружина, мати дружини та друг сім’ї.
Як відомо, в результаті вибуху на вул. Грушевського у Києві в поліції повідомили про двох постраждалих. Основна версія, яку розглядають правоохоронці – хуліганство. Пізніше речниця київської поліції уточнила, що постраждали три людини.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.