3 професії в США, які найбільш оплачувані

В Америці медицину вважають однією з найкращих в світі, а професію лікаря найбільш високооплачуваною.

Про це Gazeta.ua розповів українець Юрій Янківський, який мешкає поблизу Вашингтона.

“Коли заходимо у госпіталь, то не озброєним оком видно, що лікарі заробляють нормальні гроші. Також високі зарплати у програмістів ІТ-технологій. Також гарно отримують фінансисти”, – говорить Юрій Янківський.

Молодим людям завжди варто відслідковувати, що є популярним і що приносить прибуток. Саме в тому напрямку треба працювати і вчитися.

“На початку 90-х почав з’являтися перший інтернет. Я підхопив цю хвилю. Випала нагода зайнятися розробкою програмного забезпечення для компаній США. В той час в Америці не було інтернет-буму і масової міграції ІТ-професіоналів. Влаштувався в елітну ІТ-компанію “Sprint”, яка починала будувати світовий комерційний Інтернет, – згадує чоловік. Почав отримувати шаленні гроші. Купили машину і взяли в кредит будинок з виплатою на 30 років. Але виплатили за 7″.

Орієнтир на затребувані професії робить податкова система США. Вона дає чіткі сигнали хто заробляє нормально, в середньому чи мало.

“Це виглядає так: є категорія багатих людей і заможних. Коли люди переходять в категорію багатих з заробітками у 190-250 тисяч доларів на рік, то вони починають більше платити податків. Якщо 25 тисяч доларів на рік, то це вже межа бідності. Тоді їй допомагає держава”, – пояснює Янківський.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.