Моторошно ДТП: Поліцейське авто переїхало дитину, за життя хлопчика борються лікарі

У Київській області в місті Біла Церква увечері 28 серпня 7-річний хлопчик потрапив під колеса службового автомобіля патрульної поліції, передает Корупція.Інфо.

Як повідомляє в Facebook прес-служба ГУ Нацполіціи в Київській області, ДТП сталося, коли група швидкого реагування поліції їхала на виклик з включеними проблисковим маячками.

“Дитина несподівано Виїхав на велосипеді на проїжджу частину з-за автобуса, Який рухався назустріч поліцейським авто. Патрульний, Який Перебував за кермом, зробив все, щоб уникнути наїзд – вивернув кермо і в’їхав в електроопору. На жаль, аварії не вдалося уникнути”, – сообщіли в поліції.

Поліцейські відразу ж викликали швидку допомогу. Дитину з важкими тілесними ушкодженнями доставили в лікарню. Зараз за його життя борються лікарі.

В даний час проводиться комплекс слідчих дій. Вилучена запис з відеореєстратора службового авто. До розслідування ДТП приєдналися працівники прокуратури Київської області.

Відкрито кримінальне провадження за ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.