“Охоронець з ножовими і дівчина з перерізаним горлом”: У Києві на території школи знайшли два закатованих тіла. Деталі жахають

У понеділок, 28 серпня, на території київської школи №139 (Шевченківський район) виявили труп, передает Корупція.Інфо

Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі в Facebook волонтер УНСО Назар Приходько.

“У Києві, на території школи №139 – знайдено два трупи: охоронець (3 ножових), дівчина (перерізане горло), ще одного хлопця з ножовими доставили в реанімацію”, – пише він.

При цьому в поліції стверджують, що інформація про вбивство дівчини і госпіталізацію хлопця не відповідає дійсності. На місці події, стверджують правоохоронці, знайшли лише труп чоловіка, попередньо, без певного місця проживання.

“Потерпілого, попередньо – чоловіка без певного місця проживання, з ножовими пораненнями виявили сьогодні вранці на стадіоні біля підсобного приміщення. Близько 5:15 у чергову частину Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що під час ранкової пробіжки на стадіоні біля школи на вулиці Татарській він побачив на землі чоловіка в крові”, – йдеться у повідомленні прес-служби.

Зазначається, що судово-медичний експерт виявив на його тілі колото-різані рани. З місця події правоохоронці вилучили кухонний ніж.

Відомості зареєстровані. Кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.