У Запоріжжі 17-річний хлопець пpoтягнув 3-річного малюка з десяток метрів під машиною (відео)

У Запоріжжі підлітки на Жигулях збили трирічного хлопчика. Автомобіль протяг малюка з десяток метрів на очах батьків та численних свідків. Як з’ясувалось, за кермом чужого автомобіля – був неповнолітній без водійських прав. А після ДТП намагався втекти. Усі подробиці – у наших кореспондентів.

“- Я вот только буцнул мяч, и мне упала машина. И теперь у меня рана”.

Трирічний Даниїл у лікарні із вихідних. Дитина пригадує, як грала з батьком у м’яч, а потім потрапила під машину.

“Как он чудом под колесо не попал. Я не знаю”, – говорить Денис Чепинога, батько постраждалої дитини.

ДТП трапилося на майданчику біля одного із супермаркетів на околиці Запоріжжя. Зазвичай, увечері тут діти катаються на велосипедах та роликах. Того дня поруч відпочивала і компанія підлітків. По черзі їздили на стареньких Жигулях – каже Денис. Якоїсь миті автомобіль став наближатися до його сина, що стояв біля бордюру. Дитина почала тікати. Та авто – не зупинилось.

“Я обошел автомобиль с этой стороны, потому что ребенка нигде не было на дороге. Я заглянул под автомобиль, он каким-то образом был под двигателем”, – розповідає Денис Чепинога, батько постраждалої дитини.

Автомобіль протягнув дитя по асфальту з десяток метрів. Лікарі кажуть – хлопчик у сорочці. У нього лише струс мозку та сильні подряпини.

“Очень удивительно, что так можно попасть под автомобиль и отделаться такими незначительными повреждениями. Да, в каком-то смысле – ребенку очень повезло”, – повідомив Сергій Зайцев, в.о. завідувача відділення загальної хірургії Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні.

Поки рятували малюка, – кермувальник з місця пригоди втік. Та все ж пізніше його затримали.

“Він агресивно себе не поводив. І що саме вдалося встановити, йому 17 років, у нього відсутнє водійське посвідчення. Автомобіль, яким він керував, теж йому не належить”, – повідомила Юлія Шеймухова, прес-секретар патрульної поліції Запоріжжя.

Ми намагалися дізнатися – чому хлопець сів за кермо чужого автомобіля і вчасно не зупинився. Та ніхто з родини підлітка до журналістів не вийшов.

“Семья, вполне нормальная семья. Все. И ничего плохого не могу сказать”, – розповідає Наталія, сусідка.

Наразі батьки постраждалого хлопчика непокояться, – аби винуватець не уникнув відповідальності. За подібне правопорушення підлітку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.