Мовчки лікарі поклали йому на руки мертве немовля, і вивезли мертву дружину з палати. Після цього відбулося цілих 2 дива! Вражаюча історія

Переддень Різдва.Сім’я Германсторфер не може дочекатися свята.Шкода, що брати Остін і Каньен не зможуть приїхати — 24 грудня має народитися їх молодший братик. Майк і Трейсі чекали дитину.

Те, що трапиться в наступні години, було поки їм невідомо. Все йшло, як звичайно. Почалися перейми, які досвідчена мама терпляче витримувала.Лікарі досі не можуть зрозуміти, коли справа набула драматичного забарвлення.Майк негайно відчув — щось не так. Незабаром він почув жахливий звук приладу.Серце його дружини перестало битися. Лікарі були в паніці.Безуспішно вони намагалися повернути Трейсі до життя. Ці кілька хвилин очікування перетворилися для Майка на справжні тортури.Невідомість мучила найгірше.Чоловік безпорадно спостерігав, як його кохана жінка блідне, втрачаючи життя. Через 4 хвилини лікарі остаточно вирішили, що Трейсі мертва.Кожна секунда зволікання могла тепер коштувати малюкові життя! З болем в серці пояснивши Майку ситуацію, лікарі почали кесарів розтин.

Медики та диво – все життя пролетіло у чоловіка перед очима.

Палата була заповнена звуками приладів, криками лікарів і медсестер, але овдовілий чоловік більше нічого не чув. Він все ще перебував у стані шоку. Відсутній погляд Майк не зводив від тіла своєї дружини, спостерігаючи за тим, як лікарі розрізають їй живіт заради порятунку життя малюка. Дитину витягли з утроби матері, з нетерпінням чекаючи її першого крику. Але було занадто пізно – крику лікарі так і не почули. Лікар поклав маленького хлопчика батькові на руки, коли раптом сталося непередбачене. Малюк почав повільно дихати і незабаром закричав, голосно проголошуючи диво свого народження! Він був живий! Те, що сталося після можна назвати тільки дивом. Перед тим, як накрити тіло Трейсі, лікарі раптом почули стукіт її серця! Слабкий, переривчастий, але повільний і стабільний. Незабаром жінка знову відкрила очі. Ніхто так і не зміг пояснити, як це сталося, але щасливому Майку жодні гіпотези були вже не потрібні! В сльозах радості він показав Трейсі їх новонародженого сина, який міцно спав, не усвідомлюючи, чого йому вартувало повернутися до життя.


Сьогодні хлопчикові вже три роки, ніщо не заважає йому радіти життю і насолоджуватися любов’ю братів і своїх батьків. Навіть зараз ні лікарі, ні вчені не можуть пояснити, що ж сталося тоді з Трейсі. Однак вся її сім’я досі не може висловити подяку, за подароване перед Різдвом диво..

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.