Скільки разів на рік потрібно займатися сексом у вашому віці: вчені знають

Дослідники з Інституту Кінсі, що займається вивченням людської сексуальності, прийшли до висновку, що молодь повинна займатися любов’ю частіше, ніж представники старшого покоління.


Очевидна істина підкріплюється конкретними цифрами. Вчені підрахували кількість статевих актів, яку можна прийняти за норму для того чи іншого віку.

Вчені з Інституту імені Кінсі з вивчення сексу, гендеру та репродукції (США) прийшли до висновку, що віковий фактор впливає на частоту і якість статевих актів набагато сильніше, ніж ми звикли думати, повідомляє The Sun. Чим старше ми стаємо, тим рідше займаємося сексом, навіть якщо насправді здатні на більше. Дослідники вирахували конкретні кількісні показники, на які потрібно орієнтуватися, щоб не відчувати проблем з інтимним життям.

Якщо вам від 18 до 29 років, то ви повинні займатися сексом в середньому 112 разів на рік.

У віці від 30 до 39 років річна норма статевих актів – 86, тобто приблизно два рази на тиждень.

Для представників вікової групи 40-49 років буде достатньо 69 разів протягом року.

Результати роботи вчених були опубліковані в науковому виданні Journal of Sex Research. У дослідженні взяли участь 1170 чоловіків і жінок. З різницею в 10 років їх опитували про те, наскільки регулярне статеве життя вони ведуть і які емоції при цьому відчувають.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.