Поїдання праху чоловіка та споживання лаку для нігтів: найдивніші людські залежності

Всі ми від чогось залежні.
Хтось палить, хтось п’є, хтось не може жити без солодощів, хтось хоче все купувати, хтось збирати непотріб у квартирі і так далі. Найчастіше, наші залежності – це щось невинне. Але у 2010 році канал TLC у шоу «Моя дивна залежність» продемонстрував світові найбільш незвичайних людей… Ті, кого ви можете побачити на цьому реаліті-шоу, одержимі речами, про які ви ніколи б не подумали!

Вдова, яка їсть прах свого чоловіка

Вдова

Більшість людей хочуть, щоб їх улюблені люди залишалися в їх серці, однак, Касі, судячи з усього, хоче, щоб її померлий чоловік залишився в її животі. Протягом двох місяців ця жінка не могла втриматися від того, щоб занурити пальці в урну свого чоловіка і з’їсти те, що залишилося від нього. Чоловік ніколи не покидає її: вона бере попіл з собою в продуктовий магазин, ресторан і кінотеатр. Після розмови з терапевтом, вона пригрозила вбити себе. Казі стала першим дивним наркоманом, який виявився в стаціонарі з цілодобовим спостереженням.

Чоловік, який збирає збитих на дорозі тварин

Сбитые

Прибирати мертву тварину з доріг не здається приємним заняттям, але Скотт перетворив це на свою пристрасть. У 1999 році він знайшов свою собаку на узбіччі дороги після того, як її збила машина. Тепер же він 7 днів на тиждень близько по 6 годин на день шукає мертвих тварин на дорозі. Він може зібрати до десяти штук за одну ніч. Цей колекціонер поміщає їх в контейнер, кладе в машину і ховає кожного з них належним чином. Психотерапевт запропонував Скотту перенести цю любов до тварин все-таки на живих представників цього виду…

Людина, яка обожнює носити гіпс

В Гипсе

Незважаючи на те, що він абсолютно здоровий фізично, Кевін обожнює носити гіпс. Вперше це йому сподобалося, коли він дійсно зламав руку в 12 років. Сам Кевін каже, що його «броня» дуже зручна і категорично не хоче від неї позбавлятися навіть після розмови з фахівцем і збирається провести в ній все життя.

Жінка з дуже довгим волоссям

Длиные волосы

Волосся Аші має довжину цілих 6 метрів і важе більше 5 кг. Жінка ставиться до них, як до дитини: називає їх Кобра, пристібає на сидінні поруч з собою в машині, любить обніматися з ними і кожен місяць витрачає по 24 пляшки шампуню. На жаль, жити з такою залежністю не тільки важко, а й шкідливо: Аша вже страждає від болю в спині і головного болю, а також ризикує отримати параліч.

Жінка, що п’є кров

Пьет кровь

Якщо ви думали, що вампірів не існує, ця жінка доведе вам, що ви помиляєтеся. Мішель не може припинити пити кров, яку вона вважає такою ж важливою, як і воду. Деякі люди не можуть почати свій день без кави, вона ж не може почати його без крові. Дівчина п’є тваринну кров, яку купує на місцевому ринку. Спеціаліст пояснив Мішель, що вона може заразитися ВІЛ або гепатитом. Однак, дівчина не збирається відмовлятися від своєї залежності і вирішила просто частіше бачити свого лікаря, щоб переконатися, що у неї немає інфекції.
Чоловік, який хоче бути лялькою

Кукла

Роберт хоче бути гумовою лялькою. Для цього він одягає підроблену шкіру, маску і жіночий одяг. Ця залежність, якщо вірити фахівцю, дає нову ідентичність: він хоче бачити в дзеркалі не старого, а молоду і привабливу жінку.

Чоловік, який обожнює надувні іграшки

Надувне игрушки

Його пристрасть почалася шість років тому, коли він купив кита для свого басейну. На даний момент у Марка 15 надувних іграшок і він їх щиро любить. Він їсть з ними, дивиться телевізор, обіймаючи їх, і бере їх у басейн. У кожної іграшки також є своя особистість. Його улюблена надувна іграшка – дракон, і він зізнається, що хотів би одружитися на ньому, якби це було можливо. Після бесіди з фахівцем Марк зрозумів проблему і вирішив витрачати менше часу на свої надувні іграшки і більше на реальних людей.

Людина, яка не може перестати їсти скло

Битое стекло

Ніхто не хотів би наступити на бите скло, але ця людина пішла ще далі: вона його їсть. На жаль, це далеко не трюк, а справжня одержимість. Джош почав їсти скло кілька років тому і робив це для виступу. З тих пір він більше не виступає, однак, їсти скло так і не припинив. Спеціаліст пояснив чоловікові, що скло може бути небезпечним, оскільки воно може проткнути різні частини його травної системи і викликати смерть. На щастя, це переконало його припинити їсти склянки!

Жінка, яка не може заснути без фену

Спать с феном

Деяким людям подобається спати з плюшевим ведмедиком, але ця жінка любить дещо інше, що теж гріє її ночами. Лорі подобається звук і теплота фена, і це допомагає їй заснути. На жаль, її звичка завдає їй фізичну шкоду: одного разу дівчина отримала шість або сім великих бульбашок через сильні опіки. Після бесіди з фахівцем вона написала прощального листа своїй залежності і припинила спати з феном.

Жінка, яка п’є лак для нігтів

Пить лак

Коли Берта увійшла в салон нігтів п’ять років тому, вона просто не могла втриматися від запаху лаку для нігтів. Однак, дівчина не зацікавилася манікюром або педикюром: вона просто хотіла його випити. Зараз дівчина випиває близько 5 пляшечок в день. Спеціаліст пояснив дівчині, що хімікати в лаку для нігтів можуть привести до пошкодженнь її мозку, зупинці серця, яка може викликати раптову смерть, або зробити так, щоб у неї розвинеться хвороблива інвалідність. Деякий час по тому дівчині все-таки вдалося позбутися своєї залежності.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.