Носите червону нитку на зап’ясті? А ви знали, про найбільші секрети цього потужного амулета

Цей амулет носять дуже багато людей. Першими знаменитостями, у яких помітила червону нитку на зап’ясті, були Майкл Джексон і Мадонна, передає Корупція.Інфо

Червона нитка на зап’ясті лівої чи правої руки викликає багато інтересу у забобонних людей. Перш ніж носити амулет, талісман, або інший предмет, що має магічну силу, слід розібратися в його призначенні. Не всі власники цього атрибута до кінця знають його секрети.

Червона нитка на руці – це найпотужніший оберіг від злості, пристріту, заздрості, і іншої негативної енергії, якій людина щодня піддається ззовні. Цей талісман – своєрідний захист енергетичного поля його власника.

Червона нитка на лівому зап’ясті приймає на себе весь негатив, який спрямований на її володаря. Вона, подібно до фільтру, відсіває згубний емоційний вплив недоброзичливців. Але носити одну червону нитку слід не більше 40 днів, після чого її необхідно спалити. Через цей проміжок часу весь негатив, який вона затримувала, може обернутися проти її носія.

Червона нитка на правій руці має властивість «віддавати» недуги і хвороби. Її власники за допомогою пов’язаної нитки намагаються позбутися захворювань. Але з точки зору здорового глузду, носії цього атрибута лише набувають віру в зцілення або захист від пристріту, і спрацьовує ефект самонавіювання. Обов’язкова умова носіям червоної нитки: вірити в її силу.

Щоб червона нитка від пристріту принесла бажаний ефект, її потрібно надягати, дотримуючись деяких правил:

Людина може надіти амулет тільки з мирними намірами, в її душі не повинно бути злого умислу чи корисливих цілей.

Вона подумки дає собі обіцянку не бажати людям зла.

Самостійно зав’язувати нитку на зап’ясті не можна – вона не буде нести ніякої енергії. Зробити це може тільки близький друг, кохана людина або родич. Але ця людина у цей момент повинна щиро бажати добра, тому що, надягаючи оберіг, вона вкладає в нього частинку своєї енергії, важливо, щоб вона була позитивною.

За деякими даними, зав’язати нитку необхідно на сім вузлів, і кожен з них буде виконувати свою функцію. Для цього в процесі обряду необхідно подумки попросити того, чого найбільше не вистачає, наприклад, удачі або захисту, але тільки чогось нематеріального, тобто грошей нитка не принесе.

Якщо нитка обірвалася в момент в’язання вузлів, це не привід засмучуватися, навпаки, вона в цей момент прийняла на себе якусь біду.

При чому тут каббала?

Каббала – це древнє езотеричне і містичне вчення, предметом якого були таємниці світобудови. Згідно з легендою, саме кабалісти стали засновниками ритуалу пов’язування нитки. Каббалісти повністю відкидали будь-яку теорію, зупиняючи увагу тільки на енергії: позитивній і негативній. На думку каббалістів, червона нитка – це предмет, який очищає енергетичне поле людини від впливу негативу, він йде від інших людей або самого себе.

Найнебезпечніша форма негативної енергії – це пристріт або псування, на думку сучасних екстрасенсів, їх наслідки можуть спричинити неприємні наслідки для людини, аж до загрози його життю.

Згідно з ученням Каббала, червона нитка, перш ніж її хтось зав’яже на зап’ясті, повинна бути обгорнута навколо могили Рахіль (це біблійна праматір). Її гробниця знаходиться в Ізраїлі, вона несе в собі багато світлої позитивної енергії. Але потрапити на місце поховання досить проблематично, далеко не кожен зважиться на такий відчайдушний вчинок.

На якій руці потрібно носити червону нитку?

Червона нитка на зап’ясті – для чого вона потрібна, на якій руці вона повинна бути – це основні питання, які хвилюють багатьох. Ліва сторона людини – це якийсь «приймач» енергії, яку вона отримує ззовні. Не все те, що людина в себе «вбирає», несе їй користь. Основне призначення червоної нитки – відсівати і відчужувати негатив від її власника. Червона нитка від пристріту буде діяти тільки на лівій руці, тому що права сторона, навпаки, віддає енергію. Ті, хто носять червону нитку на зап’ясті правої руки, не отримують від неї нічого, вона просто є скромним аксесуаром, не більше того.

5 важливих секретів червоної нитки.

Як оберіг червона нитка має свої секрети і правила. Їх повинен знати кожен її власник:

Нитка, зав’язана самостійно, не має ніякої сили.

Виготовити червону нитку можна самостійно, при цьому потрібно «вкласти» в неї якомога більше доброї світлої енергії. Але носити її має інша людина.

Нитка не повинна сильно здавлювати руку, під час ритуалу бажано читати молитви, закликаючи вищі сили на допомогу.

Людина, який надягає на зап’ястя своєї руки червону нитку, подумки клянеться собі в тому, що вона більше нікому не побажає зла, що не буде заздрити і лихословити. При порушенні цієї обіцянки магічна дія амулета припиняється.

За деякими даними, талісман повинен бути куплений. Але краще надягати тільки ту нитку, яка була зроблена щирою люблячою людиною, щоб бути впевненим, що вона заряджена позитивом.

Багато людей сьогодні використовують цей амулет не за призначенням, кожен переслідує різні цілі. Однак у зв’язку з перерахованими вище правилами, магічної дії людям з поганими намірами талісман не зробить.

Чому нитка повинна бути вовняна і червона?

Цими питаннями напевно задається кожен. Насправді все просто – фізичні властивості вовни сприятливо впливають на здоров’я людини. Вона сприяє швидкому загоєнню ран, покращує кровообіг, позбавляє від болю в попереку, її використовують при багатьох недугах. Якщо шерсть асоціюється з чимось м’яким і теплим, то червоний колір, навпаки, – з агресивним.

За легендою, червоний колір – це уособлення негативу, тому йому простіше за все буде притягнути і затримати все «зло», яке переслідує людину. А властивості вовни пом’якшують і нейтралізують негативну енергію.

Червона нитка на руці – це не панацея від будь-якої недуги або пристріту. Сподіватися виключно на неї нерозумно. Потрібно налаштувати спочатку свою свідомість, очистити її від емоційного «сміття». Червона нитка виступає в якості інструменту для самонавіювання, і діє вона тільки на того, хто щиро повірить в її силу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.