“Нижче пояса юшила кров, у руках тримав сокиру…”: Шокуючі подробиці інциденту, де чоловік відрубав собі статевий орган

Він – місцевий фермер. Чоловік займається вирощуванням городини – з того з батьками й живе. Дружини не має.

Якихось психічних розладів ніби й не мав. Місцеві кажуть, був спокійний, працьовитий, не цурався допомогати іншим. Мав єдиний комплекс – під час розмови затинався, тож дуже нервував, що через це з нього насміхаються. Батько припускає, що саме вада мовлення призвела до шокуючого вчинку.

Того дня збирали картоплю. На полі з сином залишилася мати, батько спустився у льох. Раптом хлопець сказав, що має відійти на хвилинку. Пішов у бік, де дрова рубають. Там сокира була.
За мить батько почув крик дружини. Коли вискочив надвір – перед очима потемніло: син стояв з обрубаним статевим органом, нижче пояса юшила кров, у руках тримав сокиру. Хлопця відвезли у районну лікарню. Очевидці розповіли, що молодик зайшов у медзаклад сам, хворе місце було замотане простирадлом.

У рушнику мав замотане відтяте достоїнство…

– Було зупинено кровотечу, проведено обробку рани. Наші медики консультувалися з урологом Волинської обласної клінічної лікарні. Вирішили транспортувати хворого туди для надання подальшої допомоги, – розповів головний лікар Любешівської районної лікарні Богдан Іванів.

Відсічену частину тіла медпрацівники помістили в банку й залили формаліном. А хворого госпіталізували в урологічне відділення обласної лікарні. Пацієнтові вже провели складну операцію, аби відновити життєво важливі функції організму.

При цьому медики зауважили, що, на жаль, іншу важливу – репродуктивну функцію – чоловік втратив назавжди. Але його життю нічого не загрожує.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.