Українці можуть слідкувати за знижками країни на одному сайті

Відома платформа Скидочник, яка щодня об’єднує товари і послуги України зі зниженими цінами, відповість на актуальні для багатьох питання: чи можна скоротити свої витрати за допомогою знижок і акцій, які пропонують десятки столичних торгових мереж і сотні інтернет-магазинів.

Продукти харчування. Щоб привернути увагу покупців і прискорити свій товарообіг, великі супермаркети міста не лише розробляють цілі програми лояльності для вигоди своїх клієнтів, а й постійно влаштовують акції і «гарячі години».

Так, наприклад, на цьому тижні зі знижками можна купити в АТБ пральний порошок Ariel за 124,95 грн замість 183,55 грн; в Varus – каву Jacobs за 44,99 грн замість 91,79 грн; в Novus – підгузки Libero за 299 грн замість 369 грн і ще понад 500 різноманітних продуктів.

Відстежувати всі знижки супермаркетів можна онлайн. Досить кілька разів на тиждень відвідувати вищевказаний ресурс, щоб не пропустити по-справжньому вигідні пропозиції в АТБ, Novus, METRO та інших супермаркетах країни. Саме таким чином, використовуючи знижки на продукти харчування, можна заощадити до 20% від витратної частини свого бюджету.

b05d5fc345d608011079351fff3416b1a2ed82d13c0c50b2f8pimgpsh_fullsize_distr

Туризм. За допомогою знижок, також можна економити на туристичних поїздках як по території України, так і за кордоном.

Через активну конкуренцію на внутрішньому ринку, великі готелі та окремі бази відпочинку пропонують свої послуги за низькими цінами. Знижуючи вартість проживання на 30-50%, вони не тільки заповнюють весь номерний фонд, а й отримують лояльних клієнтів.

Так, сьогодні можна відпочити в Одесі від 250 грн на добу, акції готелів в Карпатах стартують від 200 грн (замість 350 грн) і в ще 300 готелях в найпопулярніших туристичних місцях України.

Крім цього, по знижці можна купити тури за кордон. Більшість агентств пропонують і гарячі тури з раннім виїздом, і знижки до -50% на раннє бронювання. Таким чином, якщо стежити за гарячими пропозиціями компаній, можна витратити в 2 рази менше, ніж передбачено за звичайним туристичном прайсом.

Послуги. У боротьбі за нового клієнта, знижують свої ціни і багато закладів: ресторани і кафе, розважальні та торговельні центри, перукарні і тд.

Наприклад, сьогодні можна отримати знижку -50% на стрижку, манікюр або епіляцію, відвідавши новий салон краси. А все тому, що конкуренція в цій сфері дуже велика, а люди зазвичай лояльні до звичних закладів. Тому, щоб отримати нових відвідувачів, більшість салонів краси пропонують великі знижки на перші відвідини.

Загалом, при використанні знижок, яких сьогодні діє більше 150 000 в Україні, є можливість добре заощадити і зайвий раз не переплачувати. Безумовно, іноді існують умовності їх надання, такі як обмежений асортимент або терміни проведення акції. Але, якщо стежити за вигідними пропозиціями і завжди тримати «руку на пульсі», можна здійснювати покупки без шкоди для свого гаманця.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...