Застрелив жінку в полі: на Житомирщині зловили вбивцю-браконьєра

Браконьєри прийняли людей в полі за звірів, і відкрили вогонь по подружжю.

Правоохоронці затримали браконьєра, який з необережності застрелив жінку в поле в Житомирській області.
Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.
Відзначається, підозрюваного у вбивстві 33-річної жінки в Радомишльському районі правоохоронці затримали минулої п’ятниці. За словами начальника обласної поліції, вже відомо, що вбивство сталося через необережність.
“Встановлено, що один з трьох браконьєрів, які полювали на звірів, випадково вистрілив в жінку і вбив її. Чоловік і жінка крали картоплю в полі, проте, помітивши незнайомців, присіли, щоб сховатися. Оскільки відбувалося це вночі, і було дуже погано видно, браконьєри прийняли людей за звірів, і один з них потрапив у жінку”, – повідомив подробиці В’ячеслав Печененко.

Підозрюваний у вбивстві затриманий. Йому загрожує відповідальність за вбивство через необережність.
Нагадаємо, злочин стався в ніч на 17 серпня. 33-річна мешканка м. Малин разом з 29-річним чоловіком перебувала в полі. В цей час на автодорозі, що проходить поруч, зупинився автомобіль, з якого вийшли двоє невідомих. Через кілька хвилин пролунав постріл. Після цього приїжджі наблизилися до подружжя і, побачивши чоловіка та жінку, з криком “Це люди!”, відразу ж кинулися до машини і зникли з місця події.
Чоловік побачив, що його дружина поранена в голову, жінка померла на місці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.