Фахівці назвали головну небезпеку татуювань

Мама була права або вони тобі просто заздрять?

Виявляється, головна небезпека наколок — зовсім не в помилці, скільки куполів набивати! Якщо вірити тандему німецьких і французьких вчених, найбільша загроза для життя людини (тобто, тебе) таїться в мікрочастках діоксиду титану, що міститься в пігментах для тату (це з’єднання, до речі, — другий по популярності інгредієнт в їх складі), передає Ukr.Media.

Ці зловісні крихти мають погану звичку накопичуватися в шкірі і масово пробиратися в лімфатичні вузли, від чого ті можуть болісно збільшитися і працювати з перебоями. Вихід є, заспокоюють експерти! Навіть два: компромісний — перш ніж набивати на серце ім’я улюбленого кота, з’ясувати хімічний склад пігменту, і радикальний — заприсягтися, що тебе більше ніколи не торкнеться голка майстра.

Впадати в крайнощі і відмовляти людству (і в тому числі себе) у праві на самоукршательство все-таки не варто, але прислухатися до думки вчених — і не перетворювати себе в навіть дуже майстерно розмальовану іграшку, безумовно, має сенс. І не забувай про одне дуже приємне властивість тату — якщо нанести їх на красиве жіноче тіло, ними (і жінкою, і малюнком) можна милуватися, причому абсолютно безпечно!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.