У центрі Миколаєва вибухнув і загорівся будинок

В результаті постраждав 31-річний чоловік, його госпіталізували

Вранці в Миколаєві на вулиці Севастопольській стався вибух у житловому будинку. Пошкоджено чотири квартири, семеро постраждали. Про це повідомляє міськрада міста.

Як розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Олександр Герасименя, після того, як була ліквідована пожежа після вибуху, фахівці-рятувальники зайшли в будинок і визначили, що місцем вибуху була кімната третьої квартири.

“Газові прилади не зруйновані, вони були вимкнені. Малоймовірно, що це був вибух газу. Зараз розглядається версія вибуху якоїсь суміші або пороху. У будинку зруйновані внутрішні перегородки, утворилися тріщини на зовнішній стіні. Міська рада розглядатиме питання про відселення семи жителів будинку. Упродовж доби нам треба знайти житло, де люди зможуть ночувати”, – розповів чиновник.

За словами мера міста Олександра Сенкевича, чоловік, який постраждав під час вибуху, перебуває у важкому стані, він отримав 90% опіків тіла.

“На місці події працює воєнізований аварійно-рятувальний загін, що зміцнює будівлю, аби вона не зруйнувалася повністю. З матеріального резерву міста буде виділено необхідну допомогу”, – додав керівник міста.

На місці працюють рятувальники, бригади швидкої медичної допомоги, представники правоохоронних органів та аварійні бригади міста.
Нагадаємо, рано-вранці 19 вересня в Херсоні загорівся двоповерховий будинок старої споруди. Вогонь знищив майже всі 12 квартир будинку. В результаті пожежі загинула жінка з трьома маленькими дітьми. Ще три особи, в тому числі батько дітей, постраждали.
У зв’язку з трагедією в Херсоні оголошено жалобу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.