Олена Кравець повертається на сцену: троє дітей і купа роботи (фото)

Минуло майже два місяці з моменту, коли на світ з’явилася двійня і у Олени виникло ще більше клопотів і метушні у житті. Проте жінка не лише встигає доглянути за всіма дітьми, чоловіком і домашніми клопотами, але і займатися улюбленою роботою!blyznyata-kravetskravets

39-річна «родзинка» «Кварталу 95» вирішила не затримуватися у декретній відпустці і взятися за роботу, беручи участь у виступах колективу!

Відомому українському виданню вдалося розпитати відому маму-працеголіка, як вона може поєднувати все і як на все це їй вистачає сил та часу?

На питання про враження та переживання стосовно повернення у колектив жінка відповіла:

Я можу вам сказати, що повернутися було здорово. Я страшно рада! Знаєте, от коли людина робить саме те, що хоче, у неї знаходяться і сили, і час, і можливості. Я не змушувала себе, ні в якому разі, – не було докорів сумління, що ось ой, а як же діти… Діти мене розуміють. Я з ними домовилася!

Зараз ось приїду додому, поцілую їх сплячими, вночі встану до них – хоча, може, мене побережуть мої рідні, швидше за все так і буде. Не знаю, я дуже хотіла повернутися, дуже скучила.

Про участь малюків на репетиціях «кварталівців» мама теж розповіла, адже вони хоч і не були безпосередньо поруч з мамою, але теж «незримо» присутні:

Через них я трошки забувала текст, відволікалася часто – тому що постійно дзвонили то няня, то чоловік. Але, в цілому все було нормально.

Жінка розповіла про свій моральний стан та поділилася своїми емоціями та переживанням стосовно значних змін у житті:

Я вважаю, що перш за все має бути зручно мамі, тому що, як то кажуть, щаслива вона, щаслива і вся родина.

Завдяки моїм близьким, моїм родичам, все виходить. У мене немає депресії, я правда не розумію, як це все з нами сталося, досі не вірю і не припиняю дякувати Богові і Долі. І ось що встигаю, те і встигаю. Що не зробила, те не зробила. Ніяких докорів сумління взагалі немає!

Схоже з народженням діток у Олени відкрилося «друге дихання» і зірка почала «творити» ще з більшою силою і натхненням! Ми раді, що нарешті скоро побачимо Олену на своєму місці, проте бажаємо не виснажувати себе! Вона ж матуся трьох діток!

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...