Любовні втіхи на колесі огляду (відео 18+)

Численні відвідувачі щорічної сільськогосподарської ярмарки в Сан-Дієго (Каліфорнія) стали свідками видовища, не анонсованого в програмі заходу. Двоє молодих людей, які каталися на колесі огляду, вирішили вдатися до любовних утіх прямо на атракціоні.

230511_8_1

За словами очевидців, коли кабінка з парочкою піднялася на достатню висоту, дівчина відстебнула ремінь безпеки, нахилилася до інтимної зоні свого хлопця і, приспустивши йому штани, почала здійснювати характерні рухи головою. Те, що відбувалось, “вдячні глядачі” зафільмували на камеру мобільного телефону та опублікували в мережі. За короткий час ролик зібрав тисячі переглядів і спровокував бурхливу дискусію серед користувачів.

Думки коментаторів розділилися. Одні вважали вчинок пари обурливим і неприйнятним, оскільки ярмарок – це сімейний захід, на якому їхні дорослі ігри могли побачити діти. Інші ж не знайшли у діях пари нічого ганебного, вважаючи, що закохані мають право розважатися один з одним там, де вважають за потрібно.

Тим часом, вчинок невідомої парочки викликав інтерес у представників правоохоронних органів. За законами штату Каліфорнія публічний секс карається адміністративними санкціями. Чи буде поліція займатися розшуком порушників – не зазначається.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...