Сім’я шукає няню, яка буде кататися на «Мазератті» та отримувати 100 тисяч доларів

Робота мрії або каторга?

Багата родина, у якій є будинки по всьому світу, шукає досвідчену няню в Лондоні. Успішному кандидату обіцяють поїздки по всьому світу, харчування від кухарів Мішлен і заробітну плату в розмірі понад 100 тисяч доларів на рік.

 

«Ми шукаємо висококваліфіковану няню без власних дітей, зі ступенем по дитячої психології і як мінімум 15-річним досвідом роботи нянею», – написано в оголошенні на Childcare.co.uk.

Ідеальний кандидат повинен володіти навичками самооборони – батьки дітей будуть оплачувати курси бойових мистецтв. І це не підлягає обговоренню.

У батьків, які володіють будинками в Лондоні, Барбадосі, Кейптауні та Атланті, четверо дітей у віці від 2 до 15 років. Сім’я хоче найняти няню з проживанням, яка зможе переїжджати до трьох разів на тиждень.

Вимоги до роботи жорсткі. Успішному кандидату потрібно буде працювати шість днів на тиждень з 7 ранку до 8 вечора, робити уроки і займатися з дітьми, які навчаються на дому. Няня повинна буде виконувати доручення і возити дітей на машині, при цьому вона зможе користуватися автопарком сімейства, до якого входять Porsche, Range Rover і Maserati.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.