У Росії випадково спіймали сім’ю канібалів

У Краснодарі правоохоронці затримали родину канібалів, які їли людей.

На даний момент правоохоронці довели сім епізодів жорстоких вбивств, повідомляє телеграм-канал Mash.

Попередньою інформацією, подружжя може бути причетне до загибелі 30 осіб.

Розкрити сім’ю канібалів вдалося за допомогою випадкової знахідки. На вул. Рєпіна працівники дорожньої служби виявили телефон на якому були фото чоловіка з розчленованими трупами.

“Власником телефону виявився 35-річний житель Краснодару, який розповів сищикам, що виявив вже розчленоване тіло невідомої йому жінки в районі авіамістечка 10 вересня. За його словами, він тільки сфотографувався з убитою, залишивши собі “на пам’ять” кілька знімків. Після цього частини тіла він викинув в сміттєвий бак. Уточнити, де саме він позбувся останків, чоловік не зміг. На наступний після фотосесії з трупом день, 11 вересня, телефон зі знімками він втратив”, – каже помічник керівника СК Росії по Краснодарському краю Іветта Агаян.

В будинку підозрюваних були виявлені телефони та особисті речі жертв. На даний момент відомо, що виявлені 8 частин тіл. Кому вони належать, поки неясно, пише lenta.ru.

Вдома у канібалів виявили 19 клаптів шкіри, яку вони знімали з убитих. А в холодильнику – 7 пакетів з замороженими останками.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.