Стало відомо про дострокові президентські вибори. Хто він наступник Путіна? Ці слова просто збивають з ніг

Серед припущень усіх чаклунів та ведунів найбільшим авторитетом завжди користувалися саме пророцтва Ванги, передає Корупція.Інфо

Не раз жінка, очі якої все життя були міцно заплющені, бачила набагато більше, ніж всі астрологи разом взяті.

Хоча кожен по-різному ставиться до її прогнозів, але тим не менш вона дала оцінку найважливішим подіям, які в майбутньому відбулися у світі. Свого часу Ванга напророкувала й досить швидку, практично неочікувану зміну влади в Росії у 2017 році. Мова йшла про указ та президентські вибори, при чому дострокові.

Наступник чинного лідера Кремля кардинально різнитиметься від Путіна: по-перше, він не матиме жодного зв’язку із спецслужбами, зокрема КДБ чи ФСБ. По-друге, швидше за все, буде дотримуватися більш ліберальних поглядів, але зіткнеться із моторошними репресіями на своєму шляху.

Змін не уникнути, вважала Ванга. Чиновникам вищого рангу в РФ у прямому сенсі світить чималий тюремний термін – практично одразу після зміни чинного режиму. Деякі з них поквапляться назавжди втекти з країни, рятуючись від кримінальної відповідальності за злочини попередніх років.

Втім, за цей час суттєво зменшаться природні ресурси Росії, видобуток нафти перестане приносити основні прибутки. Не виключала провидиця й того, що північний сусід може бути втягнутий у “велику війну”, але деталі кровопролитних подій та їх загрозу поки що точно не розшифрували.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.