Зрадники Титаніка: найбільш підлі вчинки пасажирів

Катастрофа Титаніка ” — найбільш відома катастрофа ХХ століття.

Тисячі людей позбулися своїх життів, опинившись не в той час не в тому місці. Деякі допомагали врятуватися іншим, а деякі – думали тільки про себе, передає Ukr.Media.

Брюс Исмей, бізнесмен, голова пароплавної компанії власника «Титаніка»

(праворуч — Джонатан Хайд у ролі Ісмея, фільм «Титанік»)

Він пробрався в шлюпку в обхід всіх жінок і дітей, а коли виживших підібрав корабель, то Исмей зажадав собі окрему каюту, в якій більшу частину дороги до берега перебував під впливом наркотиків.

Деніел Баклі прикинувся жінкою

Цей чоловік разом з кількома іншими просто застрибнув у рятувальну шлюпку. Коли офіцери помітили підозрілу ситуацію Баклі забився в ноги до жінок і почав плакати. Одна з дам, зглянувшись накрила його своєю шаллю і Баклі залишився непоміченим.

Потопаючих пасажирів, які чіплялися за шлюпки, били веслами

На Титаніку було 20 рятувальних шлюпок, які могли вмістити близько 1200 осіб. Тим не менше, більшість з них відпливли напівпорожніми. Тих, хто підпливав до шлюпок пасажири били довгими веслами, побоюючись переваги.

Роберт Хиченс

Пасажири шлюпки, в якій був супроводжуючим Хиченс прийняли рішення повернутися до корабля за постраждалими, однак моряк переконав всіх, назвавши потопаючих «готовими трупами».

Лише в одній шлюпці члени екіпажу наважилися повернутися і допомогти потопаючим людям

Лише одна шлюпка зважилася повернуться. Припливши до місця аварії офіцерам вдалося врятувати кількох осіб.

Містер Картер рятуючись залишив на кораблі всю свою сім’ю

Містер Картер залишив на борту тонучого судна всю свою сім’ю. Пробравшись у рятувальну шлюпку він поплив, а коли на борту рятувального судна він зустрів свою дружину, як ні в чому не бувало, почав розмову про сніданок. Відразу після катастрофи Картери розлучилися.

Масабуми Хосоно таємно пробрався в шлюпку

Почувши оголошення члена екіпажу про те, що в одній з шлюпок залишилося два вільних місця Масабуми Хосоно не розгубився і скочив у неї.

Сер Космо підкупив членів екіпажу на рятувальній шлюпці

Сер Космо разом зі своєю дружиною підкупили веслярів човна, умовивши їх поплисти від місця аварії в напівпорожньому човні. Всього на її борту виявилося лише 12 осіб. Пізніше з’ясувалося, що кожному члену екіпажу Космо заплатив 5 фунтів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.