Аж 3 рівень небезпеки: на Землю насувається дещо страшне, без ЖЕРТВ не обійдеться

Магнітна буря третього рівня накрила в четвер Землю. Це означає, що звернути увагу на своє здоров’я повинні метеозалежні, перевтомлені пацієнти, а також діти та особи похилого віку або люди, які знаходяться в стані стресу, передає Корупція.Інфо.

“Сильна магнітна буря (рівня 3 за п’ятибальною шкалою) відбувається на Землі сьогодні через потрапляння нашої планети в потік швидкого сонячного вітру. Про це свідчать дані космічного апарату ACE, що знаходиться на лінії Сонце-Земля в точці гравітаційної рівноваги L1”, – йдеться в повідомленні.

Земля увійшла в потік швидкого сонячного вітру в середу близько 8:00 за київським часом, коли швидкість навколишньої плазми збільшилася з 300-350 км/сек до приблизно 500 км/сек. Перше зіткнення з потоком перевело магнітне поле Землі в обурений стан, в якому воно знаходилося до кінця дня. Приблизно близько опівночі швидкість сонячного вітру, що обдуває Землю, збільшилася до 650-700 км/сек і зараз знаходиться на цьому рівні, що перевищує середнє значення майже вдвічі.

Земля буде перебувати всередині потоку ще близько доби. Протягом усього цього часу ймовірність збурень магнітного поля буде істотно підвищена. Свій максимум буря вже пройшла і вищого рівня досягти вже не зможе, вважають вчені.

Повністю заспокоїтися магнітне поле Землі має до середини п’ятниці, 29 вересня.

Важливо, що ті, хто страждає від магнітних бур, часто стикаються з мігренню, безсонням, зниженим життєвим тонусом, поганим самопочуттям, головним болем, прискореним серцебиттям.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.