Відразу після злету розбився літак. Загинули всі, хто був на борту

“Сталася аварія вантажного літака. Це військовий літак. Він не перевозив пасажирів. Екіпаж не вижив”, – сказав директор аеропорту, передає Корупція.Інфо

У суботу, 30 вересня, в столиці Демократичної Республіки Конго Кіншаса впав військовий вантажний літак, екіпаж загинув. Про це повідомив директор головного аеропорту міста Джордж Табора, передає Reuters.

Досі точно не відомо, скільки членів екіпажу перебували на борту. Урядові та військові чиновники наразі не коментують інцидент.

Джерело в авіаційному агентстві Конго повідомляє, що йдеться про літак Ан-12, який прямував до міста Букаву і розбився за кілька хвилин після зльоту.

Водночас “Інтерфакс-Україна” з посиланням на Radio Okapi зазначає, що приблизно йдеться про десятьох членів екіпажу. Повідомляється, що технічні проблеми були виявлені відразу після вильоту літака з аеропорту, потім диспетчери втратили зв’язок із бортом.

На місце інциденту прибули екстрені служби для проведення експертизи і фахівці для встановлення причин катастрофи.

Нагадаємо, 28 вересня під Хмельницьким впав військовий літак, два пілоти загинули. Попередньо, під час виконання навчального польоту було втрачено зв’язок з літаком Л-39 у районі Старокостянтинова, після чого він впав і розбився.

Наразі падіння літака розслідує військова прокуратура за ст. 416 КК України (порушення правил польотів, що спричинило тяжкі наслідки).

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.