Тягнувся кривавий слід: історія подружжя-канібалів жахнула свіжими фактами. А ви думали, що бачили вже ВСЕ

Тягнувся кривавий слід: історія краснодарських подружжя-канібалів жахнула свіжими фактами, передає Корупція.Інфо

Знали краснодарських канібалів-подружжя їхні знайомі продовжують шокувати слідчих жутчайшая подробицями життя любителів є людське м’ясо. Зокрема, поліцейським стали відомі чергові факти з життя Дмитра і Наталії Бакшеева, і як часто дуже дивно поводилися люті вбивці.

Працівниця одного з місцевих салонів краси Краснодара Юлія, як пишуть «Дни.ру» розповіла про те, що якось зауважила кривавий слід, він тягнувся в сторону училища. Дівчина вирішила, що це може бути слід від п’яної нічної бійки, і потерпілий міг сам дістатися додому.

Слідчі в той же час вважають, що кров, про яку говорить молода жінка, цілком може належати одній з жертв людожерів. 8 вересня вони влаштували пиятику разом зі своєю знайомою, 32-річною Оленою. У якийсь момент спалахнула сварка, і Дмитро вбив свою подругу, а його дружина допомагала йому розчленовувати тіло.

Журналісти кажуть, що останки нещасної садисти спокійно склали в сумку, і з таким вантажем байдуже вирушили до себе в гуртожиток.

Далі зазначається, що на наступний день після цього вбивства, Дмитро з сумкою поїхав на роботу, де він ремонтував квартиру. Тут вбивця, про це вже розповідали слідчі, зробив пару знімків з останками своєї жертви, і ці фото потім і потрапили в руки до силовиків.

Найдивовижніше, що з цією сумкою вбивця ходив на роботу і з роботи не один день, і слідчі намагаються встановити, як канібал міг стільки часу розгулювати по місту з сумкою, всередині якої лежали шматки тіла людини.

Бакшеева зізналися, що самі вбили двох людей, тіло останньої жертви розчленували. Зараз вбивці не спілкуються зі слідчими і відмовляються йти з ними на контакт.

Продавщиця магазину, де нелюди щодня набували їжу і спиртне поділилася, що свої злочини вбивці здійснювали в покинутому будинку, його зараз охороняють курсанти, і на територію нікого не пускають. Саме тут було виявлено багато крові, останки тіл. І тут оперативники виявили частини тіла останньої жертви подружжя-канібалів. Також повідомлялося, що минулої весни продавці бачили біля сміттєвого бака кисть людини, але тоді все подумали – що це муляж.

«До нас в магазин приходили різні люди, були серед них і маргінали, алкоголіки. Такі персонажі особливо запам’ятовуються, тому що ми стежимо за ними, щоб нічого не вкрали. Ось так двоє ходили-ходили, а потім зникли. Жили вони десь поблизу, може, навіть в тій самій “заброшке”. Ми вирішили, що їх у в’язницю посадили, натворили, може, що. А через деякий час дізналися, що їх шукає поліція – хтось із їхніх родичів чи знайомих звернувся до правоохоронців », – пригадує продавщиця.

Видання зазначає, що ці всі люди безслідно зникли, продавці магазину не виключають, що Бакшеева могли залучати зниклих в цей занедбаний будинок, пити з ними, а потім вбивати.

Про дивацтва подружжя згадав і військовий пенсіонер Сергій Лабінцев, він якось запросив до себе пообідати подружжя. Бакшеев став раптом лізти в сварку і говорити про те, що ревнує до пенсіонера свою дружину, хоч Лабінцев ніяких приводів для цього не давав.

Подружжя спробували полізти з пенсіонером в бійку, але військовий знав деякі прийоми, завдяки яким і врятував собі життя. Від гріха подалі він викликав своїм неадекватним знайомим таксі і більше після цього випадку їх ніколи не бачив.

«А тепер я розумію – вони просто хотіли мене вбити», – вважає чоловік.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.