Кремль стягує війська до кордону з ще однією країною: ЗМІ заговорили про війну

Як припускають британські ЗМІ, це явна демонстрація сили з боку Кремля

Кремль стягує величезну кількість своїх військ до кордону з Північною Кореєю. Зокрема, російські солдати патрулюють сопку Заозерну, де стикаються кордони трьох країн: Росії, Китаю і КНДР.

Як припускають британські ЗМІ, причиною таких кроків є посилення конфлікту між США і Північною Кореєю. Зокрема видання Daily Star вважає, що Росія може втрутитися в цю кризу, – передає 24 Телеканал.
“Росія, схоже, готується до війни, адже її війська почали зосереджуватися на кордоні з Північною Кореєю на наступний день після тестового запуску міжконтинентальної балістичної ракети. Це явна демонстрація сили з боку Кремля”, – йдеться в матеріалі.

Підкреслюється, що раніше також було помічено, як російські військові перекидають важке озброєння ближче до кордону з КНДР.

“А напередодні Росія і зовсім провела запуск міжконтинентальної ракети з полігону Капустін Яр в Астраханській області, що багато хто розцінив як попередження Кім Чен Ину. До речі, в жовтні може пройти ще одне випробування – вже термоядерної ракети “Сатана-2”, – додають журналісти.

Зате, за словами члена Ради Федерації Федеральних Зборів РФ Франца Клінцевіч, будь-які дії США в бік Північної Кореї будуть розглядатися як небезпека для Росії через близькість кордонів, пише Express.
Крім того наголошується, що Росія провела маневри своїх військ поблизу кордону з Китаєм.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.