У київському метро знайшли вибуховий пакет у пасажира

Пояснити, звідки боєприпаси, чоловік відмовився

У київській підземці на станції “Деміївська” поліція затримала 22-річного пасажира, уродженця Сумської області, у якого виявили вибуховий пакет, димову шашку, сигнальні ракети і наркотики.

“Пояснити, звідки боєприпаси і їх призначення, чоловік відмовився. Йому загрожує до п’яти років в’язниці”, – розповіли в столичній поліції.

Нагадаємо, в Києві чоловік налагодив виробництво патронів до різного виду зброї у себе на дачі. Крім кількох сотень патронів, правоохоронці вилучили у нього пристрій для виробництва патронів, гільзи, п’ять кілограмів пороху, пістолет і гвинтівку з глушником.

Під час відпрацювання оперативної інформації правоохоронці Дніпровського управління поліції зупинили автомобіль 41-річного місцевого жителя. В ході перевірки документів та огляду салону “ВАЗ 2121” поліцейські виявили і вилучили пістолет іноземного виробництва калібру 9 мм, з трьома магазинами до нього, глушник і 56 патронів відповідного калібру.

Виявлені предмети правоохоронці направили на експертизу, а чоловіка доставили до районного управління поліції. За даним фактом слідчі порушили кримінальне провадження і вирішили провести санкціонований обшук за місцем проживання киянина.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.