За хвилину до смерті відправила фото вбивці брату”: Деталі моторошного вбивства молодої жінки, від яких мозок закипає

28-річна Ольга Ємельянова з башкирського міста Славута на наступний день після своєї загибелі повинна була святкувати День народження. В останній раз, 22 вересня, її бачили колеги: дівчина закінчила робочий день і розповіла колегам, що у неї зустріч. Але ні ввечері, ні вночі додому вона не повернулася, передає Корупція.Інфо.

Бабуся і двоє дітей Ольги – 10-річний Денис та дворічна Христина – до ранку не спали і викликали поліцію. Її співробітники перевірили місто та околиці, але дівчину не знайшли. Тоді до пошуків підключилися волонтери, наступних два дні вони прочісували місто та околиці, болота і ліси. Надвечір 28 вересня в лісосмузі Мелеузовського району знайшли мертву жінку. Родичі Ольгу впізнали.

 

Підозрюваний знайшовся швидко: виявилося, що в день своєї пропажі Ольга надіслала своєму братові фото з машини їхнього спільного знайомого, 30-річного Расима С. Вона написала братові, що Расим передає йому, що той «даремно не поїхав», і пожартувала: «Мене кудись везуть ».

Чоловіка швидко затримали. Ольга дійсно була давно з ним знайома. Крім того, чоловік мав до неї почуття. На допиті затриманий у всьому зізнався: поїхали кататися на машині по місту, заїхали в лісопосадку, посварилися. Після він взяв з багажника мотузку, задушив Ольгу і зник. За фактом вбивства порушено кримінальну справу за статтею «Вбивство».

У Ольги залишилося двоє маленьких детей.Сейчас родичі збирають допомогу родині. Дітям жінки потрібно хороший психолог – вони до сих пір не можуть повірити, що їх мама померла.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.