У Києві сталася ДТП зі смертельними наслідками

Пасажир Daewoo загинув миттєво, водій – госпіталізований з важкими травмами

У Києві на проспекті Лобановського, 126 (біля Совських ставків) сталася смертельна ДТП.
Автомобіль BMW рухався в напрямку автовокзалу на зелений сигнал світлофора. Водій Daewoo здійснював маневр розвороту і не пропустив BMW. Сталося зіткнення. Daewoo відкинуло на зелену зону.
На жаль, пасажир Daewoo загинув миттєво, водій – госпіталізований з важкими травмами. Водієві BMW допомога надана на місці. На місці працює поліція. Виїхала опергрупа.
Зазначимо, що ця ділянка дороги є місцем концентрації ДТП з тяжкими наслідками.
Раніше в поліції Києва повідомили деталі смертельної аварії, яка сталася в неділю близько третьої години ночі на Гостомельській трасі. Нагадаємо, там зіткнулися лоб в лоб автомобілі Opel і Chevrolet, загинули дві людини.
“Попередньо встановлено, що автомобіль Chevrolet виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з таксі – автомобілем Opel. Пасажир таксі, 26-річний киянин, загинув на місці. Також помер 33-річний водій Chevrolet, житель Сумської області. Водій таксі госпіталізований в лікарню, – розповіли в ГУ НП Києва.

Дані про подію внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху”. Зараз призначені різні експертизи, в тому числі автотехнічна, трасологічна і судово-медична. Вони допоможуть встановити обставини аварії і причини виїзду водія на “зустрічку”. Кияни ж кажуть, що на цій ділянці постійно відбуваються аварії з тяжкими наслідками.
“Можливо, тут необхідно встановити розділовий відбійник і хороше освітлення”, – обговорюють водії

.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.