Під Києвом чоловік впав у колодязь і пролетів 15 метрів

Постраждалого діставали з “пастки” рятувальники


Сьогодні вдень в Київській області сталася серйозна подія. Опівдні в селі Мала Супоївка в Згурівському районі в глибокий колодязь, де місцеві жителі беруть воду, впав 57-річний чоловік.
“Повідомлення про надзвичайну подію надійшло в оперативно-диспетчерську службу о 12:55 і вже о 13:20 рятувальники були на місці. Чоловік перебував на дні колодязя на глибині 15 метрів”, – розповіли в ДСНС Київської області.
Місцеві жителі допомогли пожежникам відновити хід подій. Виявляється, чоловіки чистили дно колодязя від мулу. Після обідньої перерви під час спуску у одного з них обірвалася мотузка, через що він впав вниз. Чоловіка підняли на поверхню і передали в руки співробітників екстреної медичної допомоги.
Нагадаємо, в селі Македони (Миронівський район) жінка впала в колодязь. Рятувальників на місце події викликали 3 липня о 6:47, повідомили в ДСНС Київської області.
Після прибуття з’ясувалося, що місцеві жителі самостійно витягли жінку і направили на огляд в центральну районну лікарню міста Миронівка.
Однак о 18:59 знову надійшло повідомлення про падіння людини в колодязь, вже в місті Миронівка. Коли рятувальники спустилися в колодязь, виявилося, що там знаходиться та ж жінка, яку рятували вранці. Яким чином вона зникла з лікарні, напилася і виявилася в глибокому колодязі по вул. Галицького – ніхто пояснити не міг.
За допомогою рятувальної мотузки жінку дістали рятувальники і знову передали медичним працівникам.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.