Швидкісний потяг влетів у пасажирський автобус, що застряг на переїзді

На записі видно, як автобус переїжджає рейки, коли шлагбауми вже опустилися

У мережі з’явилося відео, на якому потяг, що прямував в аеропорт Модлін, Варшава, зносить автобус за кілька секунд до того, як пасажири встигають вибігти з нього, повідомляє Daily Mail.
На кадрах видно, як автобус переїжджає рейки, коли шлагбауми вже опустилися. В результаті водій застряг на переїзді. Тоді близько 40 пасажирів в поспіху вибігають з салону, і в цю ж мить потяг зносить задню частину автобуса.
Нагадаємо, що раніше ми писали, що в британському місті Бірмінгем місцеві жителі закидали камінням грабіжників, які напали на ювелірний магазин.
Четверо невідомих у масках увірвалися в магазин, коли власник закривав його на ніч. Один із них встав в дверях з мачете, інші набивали сумки коштовностями. Перед магазином їх чекав автомобіль Audi S3.
Через чотири хвилини на вулиці зібралися співробітники сусідніх магазинів і перехожі. Коли три грабіжника кинулися до своєї машини, в них полетіли цеглини і булижники.
Місцеві жителі розбили заднє скло Audi і намагалися перешкодити закрити двері автомобіля. Незважаючи на це, злочинцям вдалося сховатися. Вони підібрали четвертого учасника пограбування і поїхали.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.