Хлопець, який знайшов 50 тисяч гривень в Києві заявив, що гроші вже його

Інтрига з хлопцем, який знайшов на Позняках 50 тисячами гривень зберігається.

Дивує той факт, що хлопець знайшовши велику суму добровільно відніс її в поліцію. Не кожен день таке зустрінеш, пише “КП” в Україні”

Минуло вже два тижні, а досі не зрозуміло, що це за гроші. У поліції з цього приводу нічого не відповідають, кажуть – ведеться слідство. Останнє, що сказали, що чоловік передумав і заявив, що гроші його і вимагає їх повернути.

– Спочатку чоловік говорив, що ті гроші він знайшов, – розповідають виданню в Дарницькому управлінні поліції міста Києва. – Тепер він заявляє, що це його гроші і вимагає їх повернути. Тому ведеться слідство.

За словами поліції, про нього відомо наступне – молодий чоловік 1991 року народження, прописаний в Києві, на даний момент ніде не працює, військову службу не проходив.

Нагадаємо, 24 вересня на Позняках, біля кафе на перехресті вул. Григоренко та Ахматової, чоловік знайшов згорток, в якому лежали 50 тисяч гривень. Знахідку як “чесний громадянин” відніс в поліцію. Момент передачі суми поліцейським був знятий цією людиною на телефон. Після чого користувач Фейсбуку, представившись братом “щасливчика”, написав, що один з копів пропонував 5 тисяч гривень за те, щоб не оформляти заяву.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.