У Львівській області заблукалий 71-річний грибник три доби провів у лісі

Правоохоронці та рятувальники знайшли жителя Стрия без свідомості

У суботу, 7 жовтня, близько 09.30 поліцейські Львівської області виявили в лісі літнього грибника, який пішов з дому три дні тому. Оскільки людина була без свідомості, її госпіталізували в місцеву лікарню. Про це повідомила прес-служба Нацполіція Львівської області.

Правоохоронці знайшли 71-річного жителя Стрия поблизу села Вугільна. Пенсіонер ще вранці 4 жовтня пішов у ліс за грибами і заблукав.

“Чоловік лежав на землі без свідомості, але був живий. Його госпіталізували у важкому стані в місцеву лікарню. До пошуків, крім поліцейських, були залучені працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій Стрия та Дрогобича, місцевих жителів і лісничих. Хочемо подякувати всім, хто долучився до пошуків”, – повідомив начальник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малюк.

Нагадаємо, в кінці вересня в лісах Прикарпаття заблукали двоє грибників. На їх пошуки були відправлені поліція і рятувальники.
А у серпні в Закарпатській області рятувальники знайшли 80-річного громадянина Чеської Республіки, який під час проходження туристичного маршруту в районі гори Негровець втратив орієнтири і заблукав.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.