ПриватБанк продасть гірськолижний курорт Буковель, приміщення телеканалу «1+1» і ряд інших активів

На балансі Приватбанку знаходиться величезна кількість об’єктів нерухомості та активів, якими державне фінустанова не здатна ефективно управляти. А тому всі вони повинні бути продані, – цитує UBR слова Рожкової.

Як зазначає видання, державному ПриватБанку належать гірськолижний курорт Буковель, стадіон «Дніпро Арена», приміщення телеканалу «1+1» і ряд інших активів.

«В минулому році, при виконанні першого етапу докапіталізації частина активів була взята на баланс банку в рахунок погашення кредитної заборгованості. Серед них Буковель, об’єкти нерухомості та літаки МАУ», – повідомила представниця Нацбанку, зазначивши, що “Буковель – один з найскладніших активів, який, де-факто, не підкоряється менеджменту банку, оскільки у банку немає ні людей, ні компетенції, щоб ним управляти», – резюмувала Рожкова.

За її словами, все це – непрофільні активи, за якими після оцінки та інвентаризації буде прийматися рішення про реалізацію.

«Банк виносить пропозицію про продаж на розгляд наглядової ради, а той приймає рішення, продавати чи ні. Подальша доля активів залежить від волі нових власників», – прокоментувала Рожкова, відповідаючи на питання, чи буде виселений телеканал «1+1».

У Нацбанку припускають, що продаж активів банку може здійснюватися на майданчиках ProZorro, або СЕТАМ.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.