Жахливі історії про нянь-убивць

Зовсім не Мері Поппінс.

Ми не рекомендуємо читати цей матеріал вразливим жінкам — описані тут випадки дійсно жахливі, передає Ukr.Media. Що зайвий раз говорить про те, що ні в якому разі не можна залишати дитину з неперевіреними людьми або сусідами навіть на півгодини.

Ельжбета Плаковска

30 жовтня 2012 року Плаковска доглядала за донькою друзів — п’ятирічною дівчинкою Олівією і своїм сином, семирічним Джастіном. В ту ніч вона заколола обох малюків ножем. Джастіну було нанесено 100 ударів, Олівії — 500. Перед цим няня покликала їх у спальню, заставила стати на коліна і помолитися перед смертю.

Після арешту Плаковска постійно змінювала деталі своєї історії. Спочатку вона заперечувала той факт, що вбила дітей, наполягаючи на тому, що хтось вдерся в будинок і вбив Джастіна і Олівію, поки вона відходила покурити. Потім няня стверджувала, що діти були одержимі дияволом. Пізніше «диявол» в прямому сенсі цього слова був замінений метафоричним «дияволом суспільства». Плаковска чула голоси у своїй голові і наполягала на своєму безумстві, посилаючись на травму через нещодавню смерть батька. Нарешті, вона зізналася, що вбила Джастіна, щоб помститися своєму чоловікові, а Олівія просто стала випадковим свідком вбивства.

Артур Плаковски працював водієм вантажівки і часто не бував удома. Ельжбета звинувачувала його в тому, що він зруйнував їхній шлюб. Артур казав протилежне, що у них в сім’ї все було нормально.

В результаті психіатричної експертизи Ельжбета була визнана невинною — в силу свого психічного стану не здатна постати перед судом до свого лікування.

Майкл Плюмадор

За Алианой Леммон і її двома сестричками наглядав їх сусід Майкл — мати хворіла, а батько працював ночами. У грудні 2011 року Алиана зникла і була оголошена в розшук. Плюмадор розповів поліції, що, швидше за все, вона самостійно покинула його трейлер і вирушила додому поодинці.

Настало Різдво, але ніяких слідів Алиани поліцейські не виявили. Пізніше залучили ФБР, і тоді Плюмадор зізнався, що побив дівчинку важким каменем, а потім розчленував тіло пилкою-ножівкою, навіщось поклав в морозилку її голову, руки і ступні, а від останків позбувся.

Плюмадор ніколи не розкрив мотивів свого вчинку, як і того, чому він залишив двох інших дівчат недоторканими. Плюмадора засудили до смертної кари, але, після того як він визнав свою провину, вирок був змінений на довічне ув’язнення без права листування.

Фредерік Мітчелл

21-річний Фредерік Мітчелл сидів з шестимісячним дитиною, сином одного з своїх сусідів. З невідомої причини, вийшовши з себе, Мітчелл кинув дитину об стіну. Дитина була доставлена в госпіталь, де помер кілька днів тому.

Пізніше мати Мітчелла зізналася, що її син страждав від короткочасних втрат свідомості і постійних стресів. Вона переконана, що те, що трапилося — просто випадковість. Мітчелла звинуватили у злочинному намірі і засудили до штрафу в розмірі $1 млн, але пізніше коронер визначив, що смерть дитини настала в результаті вбивства, і злочин було кваліфіковано таким чином.

Маркіта Берч

У 2012 році Маркіта доглядала за однорічним Вільямом протягом декількох тижнів. 25 травня Маркіта повідомила поліції, що Вільям втік під час прогулянки в парку. Протягом п’яти годин поліція, пожежники і сусіди шукали дитину.

Маркіта ж зізналася, що, насправді, дитина мертва — вона сховала його в коморі в будинку своєї двоюрідної сестри. Няня стверджувала, що вона не винна в його смерті, вона просто знайшла дитину біля підніжжя сходів — ймовірно, він впав. Вона дала йому ібупрофен і поклала в ліжко. Дитині стало гірше, і, замість того, щоб доставити його в лікарню, вона запанікувала, загорнула його в сміттєвий пакет та заховала.

До моменту, коли дитина був знайдений, він був мертвий як мінімум 48 годин. Причиною смерті став крововилив у мозок. Маркіта була визнана винною в ненавмисному вбивстві і засуджена до 19,5 років у в’язниці.

Йослин Ортега

50-річну жінку найняла сім’я Крим, щоб вона гляділа трьома дітьми. Марина Крим, мати сімейства, повернулася додому після того, як забрала свого трирічного сина з уроків плавання, і знайшла тіла двох своїх дітей у ванній, наповненій кров’ю. Шестирічна Люсія і однорічний Лео були заколоті власної нянею.

Варто було Марині увійти в будинок, як Ортега почала колоти себе ножем з такою люттю, що ніж вийшов з шиї з іншого боку. Ортегу і дітей доставили в лікарню. Ортегу лікарям вдалося врятувати, але вона так і не зізналася в причинах свого злочину. Одним з мотивів може бути відмова сім’ї Крим підвищити їй зарплатню — гроші їй потрібні були, щоб вивезти власну дитину з Домініканської Республіки.

Дітей врятувати не вдалося.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.