“Мамо, не покидай мене”.Три масштабні аварії з жертвами та пораненими…

Дві аварії сталися через перевищення швидкості на поворотах, а третя – через слизьку дорогу.

У суботу, 7 жовтня, в Туреччині сталися одразу три великі аварії, в яких загинули люди. Є чимало поранених.

Зокрема, біля міста Анталія перекинувся автобус із іноземними туристами. Загинули троє німців. Ще десятеро людей отримали поранення. Серед них – один у тяжкому стані, а інша травмована – однорічна дитина. Неушкодженою залишилася лише одна туристка. Про це пише Hürriyet. Правоохоронці затримали водія. Відомо, що перед ДТП автобус на слизькій після дощу дорозі врізався в дерево, а потім перевернувся.

Інша аварія сталася в місті Орхангазі на заході Туреччини. Водій маршрутки не впорався з кермуванням на повороті і злетів у зрошувальний канал. Були травмовані восьмеро пасажирів, двоє жінок померли в лікарні. Серед травмованих були і діти.

Очевидці переповіли щемливу історію, як після аварії хлопчик Омар Кюш тримав за руку свою травмовану маму Елкнур Кюш, що лежала на землі, й крізь сльози її вмовляв: “Мамо, вставай, не покидай мене!”. Повідомляється, що жінка вижила. Вона, як й інші травмовані, нині перебувають у лікарнях.

Третя аварія сталася на повороті на дорозі в районі гірської вершини Улудаг. Мікроавтобус перевозив будівельників і перевернувся. Травми отримали 13 людей, двоє із яких – у тяжкому стані. Доки постраждалі чекали на медичну допомогу, місцеві принесли їм ковдри – бо в горах холодно. Усіх їх доправили до лікарень.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.