“Я худну на очах”: у мережі розлютились на істеричного суддю “Х-Фактора”

Користувачі мережі жорстко розкритикували суддю проекту “Х-Фактор” Дмитра Шурова, який під час шостого випуску шоу образив одну з учасниць.

Відео її виступу було опубліковано на YouTube-каналі передачі.

Дівчина на ім’я Анна Некрасова скинула 60 кг спеціально заради участі в “Х-Факторі”. Вона співає з дитинства, однак завжди соромилася свого зовнішнього вигляду, тому не могла зайнятися кар’єрою співачки. Історія перевтілення Анни вразила суддів, однак її вокальні дані не справили особливого враження.

“Я худну на очах”, – іронічно прокоментував спів Некрасової Шуров. Під час виступу Анни музикант демонстративно закривав вуха.

Дівчина співала пісню Світлани Лободи “Революція”. Після її виступу Шуров зняв свій черевик, постукав ним по столу і заявив, що в цьому – більше революції, ніж в співі Анни, і різко сказав “ні”.

“Я стільки всього очікував після вашої феноменальної історії. Я думав, що людині, яка скинула стільки зайвих кілограмів, під силу все. Я очікував, що ви, як мінімум, зметете нас тут всіх своїм вокалом”, – пояснив свій вчинок суддя проекту.

Користувачі мережі визвірились на Шурова через таку поведінку і стали на захист Анни. Коментатори зазначили, що йому слід бути стриманішим.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.