“Спочатку напали на охоронця”: На Рівненщині невідомі вчинили жахливий розбій на родину фермера

Це сталося близько 2 години ночі вчора, 7 жовтня, у селі Карпилівка Рівненського району.

Шестеро чоловіків у балаклавах проникли та територію фермерського господарства, зв’язали 53-річного охоронця, який перебував у підсобному приміщенні. У нього випитували, хто є в будинку фермера, і де заховані гроші. Охоронець нічого не розповів.

Тоді злочинці залізли у будинок, розбивши вікно. Вони вдарили чимось важким по голові 56-річну дружину фермера, вдарили в обличчя їхню 36-річну доньку і зв’язали ноги 38-річному зятю.

59-річний фермер спав на другому поверсі будинку. Почувши, що коїться щось неладне, з травматичним пістолетом вистрибнув з вікна на вулицю. Розбійників це налякало і вони почали тікати.

Фермер їх переслідував, кілька разів вистрелив у їхню сторону. Впіймати розбійників не вдалося. Однак вони залишили за кілометр від будинку фермера автомобіль.

Фермер через стрибо травмувався: у нього пошкоджені зв’язки та забій хребта. З міської лікарні Рівного після надання допомоги його відпустили додому.

Поліцейські розшукують розбійників. За частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до 12 років із конфіскацією майна.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.