У Києві чоловіка знайшли задушеним у власній квартирі

Житель столиці напередодні не вийшов на роботу

У Києві на вул. Митрополита Липківського в Солом’янському районі сталася страшна подія – при загадкових обставинах помер 39-річний чоловік. Імовірно, його могли вбити з метою пограбування.
Як розповіли в столичній поліції, тіло місцевого жителя зі слідами механічної асфіксії (удушення) виявили в його ж квартирі.
“Вчора до чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення від менеджера фармацевтичної компанії про те, що на роботу не вийшов один із співробітників. Під час відпрацювання інформації правоохоронці провели аварійне відкриття дверей в квартирі зниклої людини. Увійшовши до приміщення, співробітники поліції виявили його тіло зі слідами механічної асфіксії”, – повідомили в ГУ НП Києва.
Відкрито кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу – “Умисне вбивство з корисливих мотивів”. Санкція за цією статтею – від 10 до 15 років в’язниці або навіть довічне ув’язнення (з конфіскацією майна). Зараз проводяться першочергові оперативно-розшукові заходи. Обставини смерті киянина встановлюють.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.