Ця жінка показала, що сталося з її чоловіком внаслідок надмірного вживання енергетиків

Страшно дивитися…

Для деяких з нас енергетичні напої — це єдиний спосіб пережити важкий день, передає Ukr.Media. Хоча напевно кожен чув про шкоду для організму, люди наполегливо продовжують приймати їх далі.

Цей чоловік кілька місяців безперервно вживав їх для того, щоб встигати справлятися з напруженим графіком роботи і допомагати своїй вагітній дружині.

Його дружина вирішила розповісти цю історію, через яку її світ практично розвалився. Редакція представляє тобі її слова, які розвіють останні сумніви з приводу енергетичних напоїв.

«Привіт, мене звуть Бріанна, і ось моя історія… Любов знаходиться не в телефонних дзвінках, датах і навіть спогадах. Заради неї ви жертвуєте тими речами, про які навіть подумати не могли.

Ви коли-небудь відчували, що ваше життя руйнується? Ви стикалися колись з таким сильним емоційним потрясінням, що все інше навколо ставало просто неважливим? Я відчула це, будучи вагітною.

Вагітність повинна бути одним з найбільш дивовижних подорожей, які ви коли-небудь робите. Ви створюєте нове життя. Ви відчуваєте безумовну любов до того, кого ви навіть не зустрічали.

Ми з Остіном дуже чекали появи нашого малюка. Ми уявляли, як принесемо його додому і будемо шалено щасливою родиною.

Коли я засинала в ту страшну ніч, я навіть не уявляла, що прокинуся зовсім іншою людиною. Моя свекруха розбудила мене і сказала, що з Остіном стався нещасний випадок.

Все, що я знала, це те, що мій благовірний в лікарні. Але я навіть не здогадувалася чому. Коли я поїхала туди, мені сказали, що у мого коханого трапився крововилив у мозок. Лікарі прийшли до висновку, що це сталося з-за надмірного споживання енергетиків.

Після 5-годинної операції я не могла впізнати його. Він залишиться на все життя з жахливою дірою в передній частині черепа. Його батьки були приголомшені… На наступний день ми знову молилися за нього, сподівалися, що він просто виживе. Два тижні минуло, але все ще не було обнадійливих новин. Тоді я подумала, що ніколи не відмовлюся від нього, яким би він не був.

Прийшов час народжувати. Це було дуже складно, Остін повинен був бути присутнім на пологах і тримати мою руку. Але його не було поруч.

Сталося диво, коли народився наш малюк. Остін отямився. Я думала про нього кожен день. Я дивилася на свого сина, який виглядав як його батько, і плакала.

Коли моєму синові було тільки тиждень, я залишила його зі своїми родичами і вирушила до чоловіка. Я хотіла сказати йому, що наш хлопчик уже з нами.

Минули тижні. Ми їздили по всій країні, так як Остіну належало пройти велику кількість операцій і процедур. Коли нашому малюку було 2 місяці, він нарешті побачив свого тата. Улюблений повернувся додому. Візити лікарів і поїздки в лікарню не злічити, але ми разом. Боротьба триває.

Кожен день я прокидаюся, щоб подбати про двох моїх головних чоловіків. Я готую їсти, займаюся фізіотерапією і логопедією з чоловіком. Я допомагаю йому ходити. Між тим дбаю про наше маленьке щастя. Мені важко, я шалено втомилася, але роблю все можливе.

Він вже не той чоловік, в якого я закохалася. Але кожен свій день я присвячую йому, я вірю, що одного разу наше життя зміниться. Я ніколи не відмовлюся від нього. Любов безкорислива, і я люблю його більше за життя».

Ця болісна історія ще раз доводить, що в нашому світі залишилося місце для справжньої любові та самопожертви.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.