Важко повірити, але це факт: жінка виношувала дитину 49 років

Мешканка марокканського села носила дитину майже півстоліття. Власне, дитиною цей плід більше не назвеш…

Зорі Абуталіб було всього 26 років. Дівчина тільки нещодавно попрощалася зі статусом нареченої і чекала первістка. Пологи почалися передчасно і тривали дуже довго. Через 48 годин мук, дівчину відвезли в місцеву лікарню, де лікар повідомив, що їй знадобиться кесарів розтин. Але Зара проігнорувала рекомендацію лікаря і поїхала з лікарні. Перейми тривали ще декілька днів, а потім затихли. Майбутня мама перестала відчувати біль і ворушіння дитини, яка продовжувала перебувати в утробі.

У марокканській культури існує переконання, що дитина може заснути в тілі матері, щоб захистити свою і її честь. Зара поставилася до цього дуже серйозно і просто забула про те, що була вагітна! Пізніше вона стала матір’ю для трьох усиновлених дітей.

Коли жінці виповнилося 75, біль в животі повернувся. Син відвіз її в лікарню, де лікарі довго намагалися встановити, що завдає їй біль. Завдяки кільком дослідженням медичним працівникам вдалося встановити, що в животі жінки була та сама дитина, яка так і не народилася 49 років тому!

Зорі була зроблена операція. Хірурги більше 3-х годин видаляли утворення з живота жінки. Операція пройшла успішно. Як відомо, це не єдиний випадок в історії медицини. Раніше, з тіла 84-річної жінки витягли немовляти, якого та носила більше сорока років. А 92-річна мешканка Чилі була вагітна «кам’яним плодом» понад півстоліття.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.