Понад 10 ударів ножем: Через ревнощі чоловік жорстоко вбив свою співмешканку

У Донецькій області на грунті ревнощів чоловік наніс понад 10 ударів ножем своїй співмешканці, потерпіла загинула на місці. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Згідно з повідомленням, інформація про жахливе вбивство надійшла до правоохоронців від бабусі зловмисника напередодні близько 23:00.

Група реагування патрульної поліції негайно прибула за вказаною адресою. “На місці події знаходився чоловік, який сказав, що він щойно зайшов в будинок та вперше бачить вбиту жінку. Його було затримано поліцейськими до з’ясування всіх обставин злочину. На місце також прибула слідчо-оперативна група та експерти”, – зазначається у повідомленні.

Згодом правоохоронці встановили, що 28-річний чоловік був співмешканцем 27-річної потерпілої. Минулого вечора вони разом вживали спиртні напої. Через ревнощі між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. Спочатку чоловік вдарив жінку в обличчя, а потім схопив кухонний ніж та наніс понад 10 ударів. Вони виявилися несумісними з життям.

Після цього зловмисник прийшов до своєї бабусі, яка мешкає неподалік, та зізнався у вчиненому. Пенсіонерка порадила онукові здатися до поліції, а замість цього він спланував, як приховати свою вину. Чоловік повернувся на місце злочину та почав знищувати всі сліди. Однак в результаті слідчо-оперативних заходів його причетність до скоєння злочину була доведена.

Правоохоронці вилучили речові докази та знаряддя вбивства – ніж.

Відомості за фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.