Чоловік на пологах: лікарі назвали всі плюси і мінуси

Медики визначили всі переваги і недоліки партнерських пологів.

В сучасному світі стало популярним поняття партнерських пологів. Жінки завчасно починають умовляти своїх чоловіків, щоб вони вирушили в пологовий будинок разом з ними і були присутні безпосередньо при пологах, але чи так все безхмарно, як може здатися на перший погляд?

Лікарі назвали безсумнівні плюси присутності чоловіка в пологовому залі:

Підтримка.
Жінкам, які народжують вперше, дуже страшно і їм необхідно сильне плече, щоб на нього покластися. А хто, як не чоловік, здатний підтримати улюблену дружину?

Співпереживання.
Тільки побувавши на пологах, чоловік дізнається, що довелося пережити його дружині, щоб обдарувати його спадкоємцем або спадкоємицею. Після пологового будинку по поверненню додому відносини чоловіка і дружини стануть міцнішими, бо як чоловік буде намагатися допомагати своїй жінці в догляді за новонародженим.

Прояв почуттів.
Коли дитина з’являється на світло, радість відчуває не тільки мама, але й тато. А яке захоплення відчувають чоловіки, яким дають на руки маленький згорток з його новонародженим сином або дочкою? Про це можуть розповісти тільки ті, хто був присутній на пологах.

Є у партнерських пологах і недоліки:

Паніка.
Багато чоловіків виглядають мужніми, але це тільки зовні. Своїми очима дивитися на те, як улюблена жінка страждає і корячитися від болю сутичок, зможе тільки міцний духом справжній чоловік. Всі інші починають панікувати і погіршують моральний стан породіль.

Психологічний бар’єр.
Після партнерських пологів чоловіки нерідко перестають бачити в своїх дружин – улюблених і бажаних “других половинок”. Єдина асоціація, яка виникає у чоловіка при вигляді його дружини після спільних пологів – “мама моєї дитини” або просто “мама”. Подолати цей бар’єр буде непросто і для цього знадобиться час.

Перш, ніж збиратися на пологи разом з дружиною, чоловікові варто зважити всі “за” і “проти”, щоб не зробити головну помилку помилку в своєму житті.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.