60 рятувальників транспортували хвору жінку вагою понад 370 кг, якій необхідна була операція

Для порятунку 39-річної жінки, якій необхідна була операція, залучили десятки рятувальників, які доклали максимум зусиль.

Інцидент стався на Житомирщині, де 60 рятувальників транспортували хвору жінку вагою понад 370 кг.

Жінці Оксані запропонували лікування у м. Хінтерцартен, що в Германії і Центр екстреної медичної допомоги зголосився доставити туди хвору. Проте, потрібно було ще транспортувати жінку з квартири до карети швидкої. Тому медики звернулись по допомогу до місцевих рятувальників.

Два місяці рятувальники спільно з Центром екстреної медичної допомоги “Олеся” міста Дніпра розробляли план заходів щодо транспортування хворої жінки з міста Коростень на лікування за кордон.

Через вузькі вхідні двері помешкання винести Оксану не вдалося, тому коростенські рятувальники спільно з медичним центром виготовили спеціальний пристрій та засоби, а одне з місцевих підприємств надало вивантажувач, за допомогою якого 60 чоловік особового складу 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини транспортували хвору через вікно квартири на вулицю.

Пощастило, що квартира Оксани знаходилася на першому поверсі двоповерхового багатоквартирного житлового будинку.

Рятувальна операція тривала понад дві години, і нарешті жінку помістили до автомобіля швидкої допомоги, який вже найближчим часом доставив її на лікування до Німеччини.

Родичі Оксани, сусіди і всі небайдужі місцеві мешканці висловили слова щирої вдячності рятувальникам за професійно проведену роботу та небайдужість.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.