Дружина застала чоловіка з іншою: геніальне пояснення зрадника

Жінка прийшла додому на кілька годин раніше, ніж повинна була, ось і застукала зраду свого чоловіка з юною дівчиною.


Не стримавшись, вона почала кричати на свого чоловіка:

– Ти справжній негідник! Я ніколи б не подумала, що ти зможеш вчинити зі мною, матір’ю твоєї дитини, я завжди була гранично відверта з тобою! Все, ми розлучаємося!

Але чоловік не розгубився і сказав:

– Люба, мені потрібна всього хвилина, щоб пояснити, як це сталося.

Жінка була просто шокована цією відповіддю, але зібравшись з силами, відповіла:

– Дуже добре, давай, але врахуй, це будуть твої останні слова, які я хочу від тебе чути!

Чоловік спокійно почав розповідь:

– Я вже йшов з роботи до автомобіля, і побачив неподалік виснажену дівчину. Мені стало її дуже шкода, а коли я підійшов до неї, вона сказала, що нічого не їла останні кілька днів, я вирішив, що не можу покинути її в біді. Я розігрів нашу вчорашню вечерю, яку ти відмовилася їсти, бо для тебе це занадто жирно. Бідолаха була настільки голодна, що з’їла всю тарілку буквально за хвилину і попросила добавки!

Потім я дозволив сходити їй в душ. Поки вона була в душі, я вирішив допомогти їй з чистим одягом, так що вирішив подарувати їй твої модні джинси, оскільки їх ти жодного разу так і не одягла, бо вони занадто широкі.

Я також подарував їй твою нижню білизну, ту саму, яку подарував тобі на день святого Валентина, адже і її ти ніколи не одягала. Потім я згадав про ту красиву блузку, придбану в дорогому бутіку, і яку ти одягала всього декілька разів, через те, що у подруги є така ж. І закінчилося все тим, що я вирішив віддати їй туфлі, які ти також вирішила не одягати, оскільки каблук недостатньо високий.

Люба, ти не повіриш, але вона була так вдячна мені, за все те, що я зробив, що під час того, як я проводжав її до дверей, вона задала мені просте запитання: «Чи може знайдеться ще що-небудь, чим твоя дружина перестала користуватися?».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.