Мати хлопчика, який помер, хоче “відмазати” коханця від тюрми і зробити винними лікарів, які робили все можливе, аби врятувати життя дитини

Кременчуцька активістка й волонтерка Ірина Митрофанова закликає дати розголосу судовому процесу над кременчужанином, який майже рік тому, 21 листопада 2016 року, побив до смерті свого 4-річного пасинка.


Кременчужанка побоюється, що зловмисник може просто уникнути відповідальності в повній мірі. Як повідомляє Митрофанова, мати хлопчика, який помер, хоче “відмазати” свого коханця від тюрми і зробити винуватими лікарів.
“Прошу репосту і розголосу. Хлопчик помер. Вітчима посадили у СІЗО. Наразі триває суд. І та жінка, яка була матір’ю, намагається відмазати свого коханця від в’язниці і зробити винними лікарів. Лікарів, які робили все можливе і неможливе, аби врятувати життя дитини. Мати відмазує вбивцю. Хочу звернутися до всіх журналістів з проханням висвітлити судовий процес, щоб убивця потрапив за ґрати. Покажіть усьому світу ту, яка повинна була бути матір’ю, а не посібником убивці. Вона не могла не знати, що її сина б’є і мучить чоловік. Вона бачила синці на його тілі, і вона бреше. Майже за рік ця істота ні разу не була на кладовищі у своєї дитини”, – пише на своїй сторінці у Facebook Ірина Митрофанова.

Нагадаємо, 21 листопада 2016 року в реанімаційне відділення Кременчуцької дитячої міської клінічної лікарні було госпіталізовано 4-річного хлопчика у стані коми і з численними тілесними ушкодженнями. Як з’ясувала поліція, 32-річний вітчим хлопчика абсолютно тверезий, ударив і не один раз кулаком 4-річного пасинка за те, що той заважав йому відпочивати. Його було відразу затримано. Чоловік розповів, що вдома він був разом з малою дитиною, але відпочивав. Дитина ж бавилася й заважала йому спати.
9 грудня дитина померла в лікарні, не приходячи до тями. Смерть настала через відмову життєво важливих органів. Вітчим дитини, якого заарештували за підозрою в тому, що трапилося, не визнав свою провину.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.