Активісти затримали педофіла та влаштували над ним самосуд: відео

У Запоріжжі активісти організації «Полювання на педофілів» вийшли на слід та затримали 30-річного чоловіка і влаштували йому покарання.


За словами педофіла, він приїхав до 13-річної дівчинки на зустріч. З чоловіком традиційно суворо поговорили та відпустили. Тож, на жаль, цей випадок може залишитися поза увагою правоохоронців, передає Магнолія-ТВ.

За статистикою поліції за минулий рік відбулося 73 зґвалтування дітей, 153 випадки розбещення. Кожен місяць 2017 року додає в цей список нові злочини проти неповнолітніх.

Боротися ж з педофілами поліція Донецької області збирається публічністю. Ідею озвучив її глава В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Тюремний строк не зупиняє цих покидьків. Це можу стверджувати ґрунтуючись на своєму багаторічному досвіді роботи в карному розшуку і неодноразовим розкриттям статевих злочинів проти дітей. Однією в’язницею це питання не вирішити. Буду звертатися до наших народних депутатів із пропозицією розглянути можливість прийняття закону аналогічного по суті. Тільки надання публічності зможе стримати цих покидьків, а не будь-яка хімічна кастрація та в’язниця, – написав він.

Так Нацполіція пропонує створити базу педофілів, де буде міститися про них вся інформація разом з фотографіями та навіть адресами. Також, розповідати про злочини, які конкретно «висять» на їхньому рахунку, аби більше жодна дитина не потрапила на їх гачок.

Водночас правозахисники кажуть, – права на захист персональних даних ще ніхто не відміняв. Люди можуть виправитись, але клейма «педофіл» уже не позбудуться. Більше того, відкривати доступ до фотографій та адрес людей – це наражати їх на небезпеку, мовляв хтось самостійно захоче з педофілами розквитатись.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.