Журналісти з’ясували ім’я студента, який відкрив стpiлянину у Харкові

Харків’янин, який відкрив стpiлянину з невстановленого пicтолета з балкона на вулиці Пушкінській у Харкові, виявився студентом ХНУ ім. Каразіна.

Цю інформацію виданню NewsRoom підтвердили в прес-службі вишу.

“Ми підтверджуємо, що це студент-контрактник факультету іноземних мов. Прізвище цієї людини ми назвати не можемо, це конфіденційні дані”, – повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, відео того, як якийсь молодий чоловік стpiляє з балкона на вулиці Пушкінській, з’явилося в Instagram на сторінці під назвою tvorok.druzhbi. На записі видно, як молода людина виходить на балкон будинку №54 і робить п’ять постpiлів з пicтолета в напрямку тротуару і будинку навпроти. Після того, як запис потрапив в ЗМІ, акаунт tvorok.druzhbi був закритий.

Проте, журналістам видання вдалося дізнатися ім’я стpiлка. У Instagram молодий чоловік підписався, як damn.sultan. На його сторінці можна знайти відео, зроблені в тій же квартирі, з якої були зроблені постpiли. Там же є знімки, зроблені в ХНУ. Крім того, в профілі молодого чоловіка розміщене посилання на його профіль “ВКонтакте”, де хлопець фігурує під ім’ям Роман Добренький.

У квітні 2016 року хлопець писав в групі “ХНУ імені В. Н. Каразіна” “Вконтакте”, що збирається подавати документи на відділення арабської та англійської мови факультету іноземних мов. Щоб переконатися, що ім’я та прізвище не вигадані, журналісти зателефонували в деканат, де підтвердили, що у них дійсно вчиться студент з таким ім’ям.

Як повідомили в прес-службі, поліція вже доставила до відділку чотирьох студентів з квартири на Пушкінській, 54. Також силовики вилучили гiльзи і пристрій для відстpілу кyль. Відкрито кpимінальне провадження за статтею 296 КК України ( “xyліганство”).

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.