“Сестрі ще не сказали…”:Сьогодні в Харкові пoхoвaють зaгиблу в ДTП Діану Берченко…Якою була загибла..

Сьогодні в Харкові пoхoвaють 24-річну Діану Берченко, яка пoмeрлa в лiкaрнi через вісім днів після жaхливoгo ДTП на Сумській.

Нагадаємо, трaгeдiя сталася 18 жовтня близько 20:45 в районі “градусника”. Після зiткнeння Volkswagen Touareg і Lexus “японець” відкинуло на тротуар, де стояла група пішоходів. В результаті п’ятеро людей зaгинулu на місці, ще шість були доставлені в лiкaрнi міста, пише “newsroom“.

Найбільш важкі трaвми отримала 24-річна Діана Берченко. На жаль, в четвер вранці дівчина пoмeрлa.

Як повідомили в мерії, пoхoрoн Діани відбудуться завтра на одному з міських клaдoвищ. Місце церемонії в міськраді не розкривають з етичних міркувань.

В даний момент в лiкaрнi залишається сестра зaгиблoї – Оксана Евтеева – яка в страшному ДTП втрaтилa чоловіка.

Сонячна і з ніжною посмішкою: якою була загибла в Харкові Діана Берченко

Дівчині було всього 24 роки.
Діана, як і старша сестра Оксана, працювала в аутсорсинговому контактному центрі Global Bilgi в ​​Рідному місті Харкові.

Дівчина закінчила Харківський державний університет харчування і торгівлі.

Мати Діани і Оксани розповіла, що 18 жовтня, у неї на серці було спокійно, тільки головний біль дошкуляла. Увечері вона чекала повернення додому Діани. Два місяці тому молодша дочка перебралася в Дніпро до свого хлопця і в Харкові бувала наїздами, пов’язаними з відрядженнями. Оксана з Діаною були дуже дружні, намагалися проводити разом кожну вільну хвилину, тому домовилися посидіти після роботи в кафе, куди підійшов і Саша.

«Незадовго до трагедії ми розмовляли з Діаною по телефону. Вона сказала, що вже прямує до станції метро «Історичний музей», яка виходить на вулицю Сумську, і скоро буде вдома. На метро до нас на Олексіївку хвилин десять добиратися. Я навіть не встигла нічого поганого запідозрити, як раптом подзвонив Юра, хлопець Діани, і повідомив, що в Харкові на Сумській вулиці сталася страшна аварія, він не може зв’язатися ні з Діаною, ні з Сашею, ні з Оксаною. Ми з чоловіком тут же відправилися на місце події. Але нікого зі своїх близьких там не виявили – постраждалих встигли відвезти. Кого в лікарні, кого в морг», – згадує жінка.

Хлопець Діани Юрій Фоменко розповів, що коли трапилася аварія він додзвонився дівчині, але почув у слухавці голос якогось чоловіка.

«Тут серйозна аварія, багато крові, багато загиблих,”швидка”відвезла потерпілих», – повідомив він страшну новину. І я все зрозумів… Все ж сподівався прояснити ситуацію у родичів своєї дівчини, проте ні Саша, ні Оксана не відповідали. Тоді я набрав маму Діани, яка, як виявилося, ще нічого не знала», – згадав Юрій.

У першу добу щодо Діани лікарі не могли дати жодних позитивних прогнозів. Вона отримала дуже важку черепно-мозкову травму, ушкодження органів грудної клітини, втратила багато крові. Після проведених операцій стан дівчини вдалося стабілізувати, однак  вона померла.

Відзначимо, старша сестра – Оксана Евтеева (Берченко) вже прийшла до тями. Вставати з ліжка їй все ще не можна, оскільки в аварії вона отримала серйозні пошкодження: черепно-мозкова травма, травма грудної клітки, тупа травма живота, забій серця, перелом 4-8 ребер зліва, розрив легені, розрив селезінки та перелом лівої ноги.

Нагадаємо, трагедія сталася 18 жовтня на вулиці Сумській в Харкові. Автомобіль «Лексус», за кермом якого перебувала 20-річна Олена Зайцева, не надав перевагу в русі автомобілю «Volkswagen Touareg». Машини зіткнулися. Від удару «Лексус» відкинуло на пішоходів. Загинули вже 6 осіб, 5 – постраждали.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.