Правда про те, чому сняться помeрлі

Міcтики стверджують, що світ наших сновидінь має тісний зв’язок з іншими світами, в які неможливо потрапити, будучи в стані неспання.

Міcтики стверджують, що світ наших сновидінь має тісний зв’язок з іншими світами, в які неможливо потрапити, будучи в стані неспання, передає Ukr.Media.

Саме з цієї причини ще наші далекі предки вірили, що сни про помeрлих людей не можна ігнорувати. Людина, яка відійшла в інший світ, з’являється в наших снах з повідомленням, порадою або попередженням. У наших же інтересах зрозуміти, що ж нам хотіли сказати, щоб уникнути подальших помилок і проблем в житті.

Психологи ж вважають, що сни про родичів або друзів, що пішли в світ інший, це не що інше, як вираз наших засмучених почуттів. Саме так проявляється наше гoре.

Проте, давайте звернемося докладніше до міcтичної точки зору і спробуємо зрозуміти, яке ж повідомлення могли передати нам люди, які живі лише в нашій пам’яті і з ким ми можемо спілкуватися тільки за допомогою сновидінь.

В сучасних сонниках не вказується безліч нюансів. Наприклад, сон не тлумачиться залежно від того, як виглядав чоловік, – чи був він мepтвий і лежав в могuлі, або був живий і щасливий. А може, уві сні ви були впевнені, що ваш близький живий?

Інтерпретація снів про помeрлих людей

Вважається, що якщо вам наснився сон, де ви розмовляєте або слухаєте помeрлу людину, це знак того, що вас чекають несподівані новини або зміни в житті. Християни вірять, що сни про помeрлих говорять про те, що його душа не змогла знайти спокою в тому світі. Бажано зробити спеціальні обряди, які допоможуть близькій людині знайти спокій.

Язичники переконані, що помeрлі приходять до нас у снах, щоб порадити беззаперечно виконувати все, що вимагають небiжчики від сплячих, аби не прогнівити богів. І хоча бачити уві сні помeрлого мотoрошно, іноді це може виявитися доброю ознакою. Наприклад, якщо уві сні помeрлий ожив незабаром повернеться щось втрачене або втрачене (гроші, річ або навіть становище в суспільстві).

Англійський сонник розшифровує сновидіння з помeрлими, як передвістя добрих подій в родині – весілля або народження дитини – неодмінно щасливих і благополучних. Інший сонник стверджує, що перед укладенням шлюбу бачити уві сні помeрлого – застереження проти цього союзу.

Такий сон означає, що шлюб буде нещасливим, а діти, народжені в ньому, будуть хворобливими і слабкими. Особлива увага завжди приділялася снам, в яких сняться близькі родичі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.